Секс с нова партньорка?

13.11.2021, 16:00

Как да овладееш неловката ситуация?

   
 
Секс с нова партньорка?

Когато срещнеш нов обект на желанията си, често си представяш колко би бил хубав сексът между двама ви. Но истината е, че в реалността нещата са малко по-сложни и неловки. Избий си нереалистичните очаквания от главата, защото те само ще развалят впечатлението от първия ви път още повече. Не казваме, че ще е трагично, просто бъди реалист.

Дори и да се срамувате е много важно да проведете разговор, относно сексуалното си здраве и видовете контрацепция, която ще ползвате. Не е много секси, но пък ще ви предпази от съществени евентуални проблеми.

Не използвай стари трикове

Няма как да прочетеш мислите на мацката. Просто следи движенията и реакциите ѝ и постепенно ще се ориентираш в ситуацията.

Не се напрягай излишно

Знаем какво напрежение изпитват мъжете, когато трябва да си легнат с нова партньорка за първи път. Притесняваш се дали ще се представиш добре? Успокой се! Все пак сексът трябва да е приятно занимание нали?

1875442

Ако случайно оплескаш нещата и се поставиш в неудобна ситуация не бързай да се впускаш в извинения и оправдания. Така само ще изглеждаш още по-несигурен пред нея. Надсмей се над ситуацията и ѝ кажи как нямаш търпение да го направите отново.

Най-важна е комуникацията.

Но не задавай непрекъснато въпроси по време на самия полов акт. След като приключите я попитай дали ѝ е харесало и какво би ѝ се искало да направиш другия. Разкрий и своите предпочитания пред нея. Това ще ви помогне да си прекарате още по-добре следващия път.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ