Секс пози, които да изпробвате, когато тя е в "онзи период от месеца"

03.01.2018, 14:15

Идеално!

   
 
Секс пози, които да изпробвате, когато тя е в "онзи период от месеца"

Никой от нас не обича момента, в който искаш да правиш секс с партньорката си, но същевременно не можеш. Говорим за онзи специален момент от месеца за жените, в който се смята, че сексът е напълно забранен. Истината е, че само от вас си зависи дали ще се случи или не.

Но как да го направите без да оплескате всичко? Ето кои пози можете да изпробвате без да предизвикате безпорядък.

Мисионерска

2018750

Нека тя да легне по гръб и да вдигне краката си нагоре. Позата позволява под нея да се постави кърпа, за да почистите по-лесно след това.

Лъжички

Позата е интимна, позволява бързо проникване като по този начин намалява количеството на натиск върху шийката на матката, което облекчава част от болката и спазмите.

На ръба на леглото

Позата позволява по-лесно и по-дълбоко проникване и стимулация на клитора. Изпълнявайки тази позиция, тя може да контролира движението и напрежението в кръста си.

Жокей

Те е легнала по корем със събрани крака, а ти буквално я яздиш. Така по-лесно се достига G-точката без много усилия и тя по-лесно ще достигне до оргазъм. Същевременно позата е комфортна и без излишни "щети" по чаршафите.

Обърната ездачка

2018752

Така позволяваш на дамата повече контрол. Така тя сама определя скоростта на движенията. Най-лесно е от поза лъжички да преминете в тази.

Секс по душа

Какво по-хубаво от това да правиш секс по топлия душ, без да се притесняват, че ще изцапате всичко.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ