Секс навиците на щастливите двойки

06.02.2017, 11:15

Колко е важен сексът в една връзка?

   
 
Секс навиците на щастливите двойки

Сексът е основна съставна част от успешната и щастлива връзка. Той е интимен акт, който се осъществява само между теб и партньорката ти и точно това го прави специален. При много двойки важността на този съществен елемент бива пренебрегвана и именно това им коства проблеми в отношенията.

Експерти споделят какви навици трябва да си изградите "в спалнята", за да се превърне връзката ви в успешна и изпълнена с щастия.

1853071

Не подценявайте своята сексуалност

Тук важното е да осъзнаете, че партньорът ви е сексуално привлечен именно от вас. Това е много проста стъпка, която засилва взаимното сексуално привличане.

Не оставяйте малките неща недооценени

Едно телефонно обаждане или мило съобщение в чата означава много и ще накара половинката ви да се разхожда с усмивка в продължение на целия ден. Ако пък изпратите секси SMS това със сигурност ще ви осигури специална вечер само за двама ви.

Бъдете позитивни

Споделяйте с партньорката си всичко, на което се наслаждавате във връзката си. Този подход е изключително полезен за сексуалното преживяване.

Отделете си време за секс

В модерните връзки в днешно време партньорите трудно намират вре4ме за интимности. Много хора смятат, че сексът трябва да се случва естествено без уговорки. Но когато всекидневието и на двама ви е натоварено, интимните занимания трябва да се планират, за да не останете разочаровани от липса на сексуална активност.

Споделяйте фантазиите си

Никой не обича да изкарва мръсните си помисли. Но щастливите двойки се осмеляват да споделят сексуалните си фантазии и това е чудесен начин да върнете страстта в помежду си. Не се стеснявайте, партньорът ви няма да ви съди.

1853074

Не се напрягайте взаимно

Истинският сексуален живот със сигурност не е такъв, какъвто ни го представят по филмите. Едва ли веднага след като се върнете от вечеря в ресторанта ще започнете да се разсъбличате още от входната врата. Сексът не трябва да е като сцена от филм всеки път. Оставете нещата да се случат, когато и двамата сте в подходящото настроение.

Проявявайте разбиране

Това не означава да правите секс, когато не ви е до това. Но не е необходимо напълно да отблъснете партньора в определения момент. Сексът има заместители, които ще свършат работа, когато не сте съвсем в настроение. Ако и това не е вариант, опитайте отново по-късно.

Щастливите двойки са психически настроени да правят секс

Ако приемате сексът като задължение и го практикувате докато сте зает да гледате мач по телевизията, то определено това ще бъде забелязано от партньорката ви. Не правете секс просто така, а се концентрирайте и отдайте напълно на действието.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ