Секс на фест: какво ни трябва за готин секс по време на музикален фестивал

04.04.2016, 14:00

Защото всички знаем какво се случва на тези събития

   
 
Секс на фест: какво ни трябва за готин секс по време на музикален фестивал

Времето официално вече е човешко. С високите градуси, слънцето и по-дългия ден зовът на природата се чува все по-ясно и, логично, на хората започва да им се прави секс. Не че преди това са страдали от липса на желание. Просто пролетта носи едно по-различно предразположение.

Ние обаче ще говорим за лятото и по-точно - за музикалните фестивали, които ще се случват по света и у нас. Меломаните, които посещават подобни мероприятия, знаят, че там често се случват флиртове, водещи до секс в палатки, на оградки, по плажове и в автомобили. Затова е редно човек да се подготви, особено ако е необвързан и загорял за сексуални кефчета. Ето какво е добре да имате у себе си, за да си спретнете безопасен и приятен секс по време на фест.

1. Презервативи

Е, това е ясно.

2. Дъвки или лентички за свеж дъх

За да сте подготвени за всякакви неочаквани срещи и целувки.

3. Лубрикант

За всеки случай, пичове, за всеки случай.

4. Мокри кърпички

Ако ви е срам да си вземете интимни мокри кърпички, набавете си поне обикновени. Те ще ви помогнат да сте свежи, чисти и поне малко хигиенични.

Ето, не е чак толкова много, но пък ще видите, че ако ви се наложи да оправите някоя хипарка за 5-10 минутки в жежката палатка, всяко едно от тези четири неща ще ви влезе в употреба. Успех!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ