Редно ли е да правиш секс на първа среща?

28.10.2021, 15:00

Защо пък не?

   
 
Редно ли е да правиш секс на първа среща?

Колкото и модерен да става светът, сексът все още се явява като тема табу. Заради наложената стигма рядко говорим за него без притеснение. Ако говориш за секс те възприемат като човек с ниско възпитание или грубиян.

Темата, която постоянно се обсъжда е дали е редно да правим секс още на първата среща. Истината е, че няма еднозначен отговор на този въпрос. Всичко зависи от ситуацията, човека и от собствения ви усет за ситуацията. Няма нищо лошо да го направиш, ако се чувстваш комфортно с въпросния партньор и между вас има привличане и нямаш усещането, че правиш нещо нередно.

Стига да го практикувате безопасно, няма нищо лошо в това.

1868802

За други пък сексът на първа среща е забранена тема. Някои хора не биха легнали веднага с човек, с когото не са се опознали достатъчно добре и не го чувстват близък. Много от дамите се страхуват да не бъдат заклеймени като леки жени и това ги кара да не прибързват със сексуалните контакти. А мъжете пък се притесняват от това да бъдат определени като перверзници. Затова не си позволявайте да съдите жените, които не ви пускат на първата среща.

Сексът на първа среща е въпрос на личен избор. Ако не се чувствате правилно просто не го правете и си дайте повече време.

Важно е да се знае, че сексът не е нещо срамно или лошо и хората, които го практикуват по-често се радват на по-добро здраве и са по-щастливи.

Не се водете по обществено приетите норми и правила, защото те не могат да определят как се чувствате. Ако това е вашият човек – давайте, ако не – опознайте се малко повече.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ