Първата работа на порно актрисите

01.07.2016, 12:00

С какво са се прехранвали преди филмите за възрастни

   
 
Първата работа на порно актрисите

Близко е до акъла, че малко от мадамите, които се снимат в порно филми, са започнали директно от тази професионална сфера. Повечето са се прехранвали по коренно различен начин. Вижте първите работи на някои от популярните днес секси порнячки.

Шанел Престън

1738951

Преди да се включи в порно индустрията, тя работи като танцьорка, а още по-преди - като чистачка. "Баща ми ми намери работа като чистачка в дома на негов приятел. Оказа се обаче, че трябва просто да му гладя ризите. До ден днешен мразя да гладя."

Стоя

1738950

Освен порно актриса, Стоя всъщност е писател, а се занимава и с моден дизайн. Но ето какво казва за първата си работа: "Шест дни работих в Subway. На шестия ден собственикът, който беше пакистанец, ме извика в кухнята, накара ме да седна и ми каза - Джесика това не е за теб."

Биби Джоунс

1738952

Първата ѝ работа е доста по-обрана от сегашната - работила е като секретарка в адвокатска кантора.

Али Хейз

1738954

Може би ще се изненадате, но тази сладурана започва професионалния си път като служителка в заведение за бургери. Класика!

Шармейн Стар

1738956

Зад гърба си тя има близо 300 филма и 14-годишен опит. Но преди да започне да се съблича, е помагала на другите хора да изберат какво да си облекат - работила е като продавач-консултант в магазин за дрехи.

Съни Леоне

1738958

Съни е любимка на много фенове, а славата ѝ се разпространява и в Индия, където е участничка в местния вариант на "Big Brother". Скоро даже ще се снима за голяма боливудска продукция. Съвсем в началото обаче Съни работи в малка немска пекарна. Колко сладко...

Лиса Ан

1738955

"Работих като хостеса в ресторант в родния ми град Ийстън."

Аса Акира

1738949

Акира е родена в Ню Йорк, но живее в Япония до 13-годишна възраст. Когато се връща в Манхатън, намира първата си работа: "Работих на касата на Barnes & Nobles, когато бях на 14 години."

Чарли Чейс

1738957

Първата ѝ работа е в пекарна за 8 долара на час. "Искам да ви кажа, че това беше фантастична работа. Научих се да правя толкова много неща." Изобщо не се съмняваме...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ