Приятели с екстри?

14.12.2021, 15:00

Добра ли е идеята?

   
 
Приятели с екстри?

На всеки му се струва чудесна идеята да има с кога да се бодва от време на време без излишно обвързване и ангажиране. Ама нещата са малко по-сложни! Това не е като "Дай да правим секс, пък ще видим какво ще излезе!". Тук целта е отношенията да не се задълбочават.

Сигурен ли си, че и двамата искате същото нещо? Възможно ли е тя да предлага подобни отношения, защото вече е привързана към теб?

1874248

Много хора си мислят, че неангажиращият секс е супер, но не всеки успява да издържи на напрежението. В началото ще сте ок, но колкото повече интимни контакти имате, толкова повече ще се привържете един към друг. Самият полов акт освобождава хормони, които карат партньорите да изпитват любовни чувства един към друг.  

В моментът, в който сексуалната ви игра се задълбочи, вие вече няма да бъдете просто приятели…

На теб ще ти става кофти, когато тя излиза на срещи с други мъже, а пък тя ще изпадне в депресия, когато си хванеш сериозно гадже.

Преди да се захванете с подобно нещо, изяснете какво искате и двамата. И запомнете, че не сте герои от игрален филм. В истинския живот нищо не е просто секс без ангажименти.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ