Причините, поради които мъжете с брада са по-добри любовници

23.04.2015, 10:40

Косми за здраве

   
 
Причините, поради които мъжете с брада са по-добри любовници

Брадата отново е на мода! А жените отново я отричат, мрънкащи на половинките си да я махнат, защото им "боцка". Знаят ли обаче дамите каква привилегия и доказателство за надмощие е брадата за всеки мъж? И да не си мислят, че темата не се отнася и за тях. Космите, независимо по чие тяло се намират, са симптом на здрав организъм, което, разбира се, се отразява и в сексуално отношение. Да не говорим за женски косми обаче, а да се съсредоточим върху причините, поради които мъжете с брада са по-добри в леглото.

Имат здрава кожа

Причината да имаме коса е, за да ни предпазва от лошите условия на околната среда. Проучване в университета "Брадфорд" установява, че космените фоликули са богати на стволови клетки, които са в състояние да се самовъзстановяват. Извод: Колкото повече косми има някой, толкова по-здрава е кожата му.

Съвет към жените: Искате здрава кожа? Пуснете си косми! Искате здрав мъж? Оставете му брадата на мира!

Пазят топло

В праисторически времена окосмяването е единствената дреха по тялото на човек. То предпазва не само от слънчеви изгаряния, но и пази топло през зимата.

Съвет към жените: Ако сте зиморничава дама, силно ви препоръчваме да си намерите мъж с косми, който да ви топли в студените космати вечери.

Няма да умрат върху вас

Малко краен, но верен извод. Ако правите секс с космат мъж, шансът той да умре по време на акта е значително по-малък, тъй като е доказано, че гъстата окосменост, особено по косата и гърдите, е свидетелство за здравословни нива на тестостерон в организма, което си е добре отвсякъде.

Съвет към жените: Огледайте добре тялото си. Проверете нивото на тестостерона си. Преценете дали бихте умрели по време на секс.

Интелигентни са

Проучване доказава, че много повече представители на косматото мъжко население са станали лекари, отколкото голокожи. Ето че освен всичко, космарлаците могат да свидетелстват и за добър генетичен материал за идното поколение.

Съвет към жените: Ако искате умно дете, правете секс само с космати мъже!

Мъжете с брада са търпеливи

Наличието на брада на мъжкото лице показва търпение, което всеки мъж трябва да притежава, особено ако е обвързан.

Съвет към жените: Ако искате дълготрайна връзка, оглеждайте се повече за косми.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ