Порно кралицата Аса Акира обмисля отказване от еротичните филми

13.09.2016, 15:45

Тъжна новина за всички фенове

   
 
Порно кралицата Аса Акира обмисля отказване от еротичните филми

Мъже сме и гледаме порно, така че сме добре запознати с (и обичаме) творчеството на Аса Акира. Ако някой приятел някога ви каже, че не знае коя е тя, можете да сте сигурни, че ви лъже. С декларирано богатство от близо 2 милиона долара и редица престижни награди, тя е една от най-известните и успешни порно звезди в света, така че да, няма как уважаващ себе си мъж да не знае името ѝ. 

Но Vice съобщава, че Акира, вече на 30, е достигнала кръстопът в живота си и обмисля да спре да се снима в еротични филми. Актрисата смята, че вече трябва да се опита да съвмести живота си на порно звезда с очакванията на обществото към нея да действа като по-сериозна жена и майка. Това тя разглежда обстойно в книгата си "Dirty Thirty", която видя бял свят през миналия месец. 

1776185

"Отказването ми от порното ще бъде като да започна от нулата. - споделя Аса пред Vice. - Ще се намирам там, където приятелите ми са били преди 10 години. Не знам дали искам да имам деца и това също е голям проблем в главата ми в момента."

"Имам много колеги в порното, които имат деца и аз не ги съдя за това. Но в същото време се страхувам, че когато моите деца научат за нещата, които съм правила и другите в училище започнат да ги тормозят заради това, на тях ще им бъде много трудно.", допълва Акира. 

Ние няма как да си кривим душата и да кажем, че евентуалната ѝ липса на порно сцената няма да ни натъжи, но ѝ пожелаваме всичко най-добро във всяко начинание, с което реши да се занимава от тук нататък. Поне наследството, което ще остави не е никак малко!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ