Полезни секс съвети за мъжете

24.08.2016, 15:45

Няма място за притеснения

   
 
Полезни секс съвети за мъжете

Когато става дума за секс много мъже се смущават и изпитват проблеми по време на полов акт. Това може да създаде много проблеми в интимните им отношения и да навреди на самочувствието им.

Но мъже, не се тревожете излишно, защото ние сме тук, за да ви помогнем като ви дадем няколко ценни съвета.

Бъдете във форма и спазвайте лична хигиена

Правенето на любов изисква известна сила и издръжливост. Трябва да сте в добро физическо състояние за по-голяма продължителност на половия акт. Пък и как ще разкъсате дрехите на партньорката си, ако нямате достатъчно сила.

Също така редовно се къпете и използвайте козметични продукти за лична хигиена. Скъпи мъже, в това няма нищо срамно!

Проучете добре облеклото на партньорката

1768458

Да разкопчаете сутиена с една ръка звучи вълнуващо, но ако се опитвате от 10 минути и не успявате, по-добре изобщо не се захващайте. Можете предварително да се упражнявате върху някой сутиен, но внимавайте някой да не ви хване! Не забравяйте да обърнете внимание на особеностите при разкопчаване на ципове, копчета, събуване на тесни панталони и др.

Научете се как да предразположите жената

В повечето случаи любовната предигра е много по-важна от самия секс. Някои жени изобщо не могат да достигнат до върховния момент без нея.

Научете се да използвате ръцете си правилно и наблюдавайте внимателно реакциите на жената. Когато забележите, че нещо ѝ харесва не го правете през цялото време, защото това може да бъде "специалният ви ход".

Бъдете внимателни

Жените са много по-деликатни и трябва да се отнасяте към тях много внимателно. Интимните им зони също са много по-чувствителни, отколкото при мъжете.

1768460

От друга страна някои жени харесват по-грубите движения. Изпробвайте първоначално с по-леки докосвания, а тя сама ще ви каже дали и кога да спрете. Когато и двамата се чувствате спокойно един с друг можете да изпробвате различни неща и да обсъждате какво ви харесва и какво не.

Запомнете, че жената не е полов орган

Жените са по-чувствителни, затова не се отправяйте директно към задника или интимните им зони. Дамите имат няколко ерогенни зони, на които трябва да обърнете специално внимание. Те се стимулират чрез нежно докосване, целувки и дори леко гъделичкане, но без да я разсмивате разбира се.

Най-деликатните зони са врата, бедрата, зад ушите и вътрешната страна на ръцете.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ