По какво да разберете, че първата среща е била успешна

10.06.2016, 09:30

И втора може да последва

   
 
По какво да разберете, че първата среща е била успешна

Често си говорим за кофти първи срещи, защото повечето са си точно такива - напрегнати и безуспешни. Но има няколко неща, които безспорно доказват, че първата среща е била супер и ако не се стигне скоро до втора, то нещо друго не е наред, а повредата не е във вашия телевизор, както се казва. Вижте сигурните знаци, че сте били на яка първа среща.

Завършила е с целувка

Ако целувката е била доброволна и хубава, значи срещата ви е била повече от успешна. Това означава, че момичето не само ви е харесало, но и се е почувствало физически привлечено от вас.

Завършила е с план да се видите отново

Дори и да не сте се целували, но сте се уговорили пак да се видите и жената е звучала ентусиазирано за тази втора среща, всичко е наред.

Правили сте секс

Според някои теории не е редно да се прави секс на първа среща, но ако толкова сте се харесали, че не сте могли да се сдържите, това е добър знак за вашите отношения. Знаете ли колко връзки са започнали след (уж) неангажиращ секс.

Накарали сте я да се смее и обратното

Ако не сте изтръгвали от нея само нервен смях и леко подсмихване, а хубав, освобождаващ гърлен смях, значи сте успели да я впечатлите. Когато хората се забавляват заедно, между тях се поражда силна връзка.

Не сте спрели да говорите

Даже не си спомняте всичко, което сте си казали, но то е било толкова много, чe кой помни. Важното е, че сте се отпуснали да си говорите като хора, които се познават добре. И след всичко казано най-вероятно вече се познавате доста по-добре.

Продължили сте да си пишете

След срещата и в двама ви е съществувало желанието да продължите да си общувате, затова сте продължили със съобщения, размяна на снимки, цитати и какво ли още не.

Прекарали сте си добре

Дали сте се смели, целували, гледали сте хубав филм, хапнали сте вкусна вечеря, няма значение, важното е да сте си прекарали добре и да сте се чувствали хубаво в компанията на другия човек.

Научили сте нещо ново

Дори и срещата да не е била толкова хубава, да сте я залели с вино, да сте казали нещо обидно за военните, без да знаете, че баща ѝ е военен и т.н., все пак сте научили важен урок - какво да правите и какво не следващия път, когато сте на среща.

Опитали сте нещо ново

Първите срещи са идеалното време да експериментирате - нов ресторант, нов клуб, игра на мини-голф. Така дори и срещата да е най-приятната, ще сте хапнали добре и ще се опитали нещо ново.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ