Палави американски учителки, посегнали на учениците си

12.12.2014, 16:20

Секси, но тъпи като стадо гумени лисици

   
 
Палави американски учителки, посегнали на учениците си

Колко трябва да си зле, за да правиш секс с непълнолетен, бил той и много навит? Какъв човек трябва да си, за да залиташ по деца, които са съзнателно дадени в "ръцете ти", за да ги образоваш? Ние ще ви кажем - тъп и извратен. Точно за такива случаи ще ви разкажем сега, но в тях има няколко много ключови елемента. Първият е, че всички истории са от "братска" Америка, второто, че масово такива глупости правят жените, а третото - че всички са учителки...

1. Ашли Зендер

1450431

Тя е помощник-треньорка на мажоретките в гимназия в Пасадена. 24-годишната блондинка започва връзка с непълнолетен ученик в същото училище. След като ученикът разпространява нейна гола снимка, Зендер се принуждава да признае за връзката им и е уволнена.

2. Никол Дуфолт

1450435

Никол е учителка по изкуства в гимназията в Колумбия, Ню Джърси. Новата учебна година започва зле за 34-годишната даскалка и майка на две деца, тъй като е обвинена, че е дарявала с орални ласки и е правила секс с поне трима 15-годишни нейни ученици. Дори по време на летния лагер. Смяяяяятай.

3. Меган Махони

1450434

Меган Махони е учителка по физическо възпитание и помощник-треньор на училищния баскетболен отбор в католическа гимназия "Moore" в Стейтън Айлънд, Ню Йорк. През октомври тази година тя е обвинена в това, че е насилила сексуално 16-годишен неин ученик. Амин.

4. Моли Шатък

1450427

Тя е бивша мажоретка, а след това се преквалифицира на "Житейски учител". Постепенно кариерата ѝ се разраства и все повече хора започват да я търсят за съвет. Затова и много хора са стъписани, когато 47-годишната блондинка получава няколко обвинения за сексуални взаимоотношения с неин 15-годишен пациент, който на всичкото отгоре е приятел на нейния син.

5. Блеър Портър

1450433

Портър е учителка и помощник-треньор по софтбол в Риджланд. Тя и съпругът ѝ са обвинени в това, че няколко пъти са правили тройка с 15-годишна ученичка. Арестувани са докато ученичката е с тях, а те ѝ демонстрират оралните си умения. Когато е арестувана, Портър е бременна в седмия месец, затова делото се отлага за след като роди.

6. Таня Рамирес

1450430

30-годишната учителка в гимназия "King" в Тексас е обвинена, че е направила секс запис с тийнейджър, който е дошъл в апартамента ѝ, след като тя му изпраща около 300 съобщения. Видеото, естествено, се разпространява сред учениците и в крайна сметка е видяно от родител, който съобщава за престъплението.

7. Шели Дюфресне и Рейчъл Респес

1450428

Двете са учителки по английски език в гимназия "Destrehan" в Лос Анджелис. Техният случай става особено популярен, след като се разбира, че 23-годишната Респес и 33-годишната Дюфресне са правили тройка с 16-годишен техен ученик, част от гимназиалния футболен отбор. Причината? Да отпразнуват победата на отбора. Говори се, че този случай дори вече е послужил за вдъхновение на разни кинаджии и по него се прави филм. Чакаме премиерата.

8. Мери Фейт МакКормик

1450429

Тя е учителка на шестокласници в Арканзас. Все още се чака да започне делото срещу нея, но има доказателства, че си е разменяла порнографски снимки и е правила секс с 13-годишно момче. Нещата се прецакват, когато 12-годишно момиче взима назаем телефона на момчето и вижда потресаващите снимки.

9. Лора Харингтън Купър

1450432

Учителка по английски език в Пасадена. Арестувана е през декември 2013 г. заради незаконни отношения с 18-годишен неин ученик. И това не е най-лошото. След обявяването на случая много други ученици също признават, че са били с нея. 17-годишно момче твърди, че учителката му е прилагала орални ласки в кола в края на 2013 г., а други две момчета - на 17 и на 16 години, също признават, че са били опасно близки с Купър. Учителката получава присъда от 23 месеца затвор и пет години пробация.

10. Джой Морси

1450424

Джой Морси е учителка по физическо възпитание в гимназия в Риджууд, Ню Йорк. Тя е омъжена и има дете. Обвинена е, че първо се е съблякла пред ученик в една от съблекалните (така де, там е мястото), а после го е облекчила орално. След като момчето завежда своя съученичка на бала, учителката се ядосва и го засипва с обидни и агресивни съобщения. След разкриването на този случай, друг ученик също признава, че е правил секс с Морси. Делото срещу нея се бави, защото защитата на Джой пледира, че клиентката им е с психическо разстройство.

11. Дженифър Секстън

1450436

Дженифър Секстън е учителка по английски език. Обвиненията към 29-годишната Секстън са, че била с 15-годишен ученик, по когото след това тотално се побъркала. Дори пътува повече от 1000 км. по време на лятната ваканция, само за да може двамата да правят секс в крайпътен мотел в Мисисипи. Ми то с такава фамилия...

12. Дженифър Фихтер

1450422

Нещата около учителката по английски език Дженифър Фихтер се усложняват, когато освен делото, което се води срещу нея за секс с ученик, още други две момчета се осмеляват да признаят, че са били с нея.

13. Бриана Алтис

1450437

Бриана Алтис, на 33 години, е обвинена в сексуални отношения с един 16-годишен ученик и с един 17-годишен. Разбираме ги момчетата...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ