Отдадени на изкушението: 15 доказани факта за изневярата

27.04.2015, 16:16

Къде най-често започват любовните афери?

   
 
Отдадени на изкушението: 15 доказани факта за изневярата

Вечен е спорът кой изневерява повече – мъжете или жените. Тъй като това е сайт за мъже, ние сме на мнението, че жените са виновни за всичко, но ако трябва да сме обективни, в една връзка вината винаги е поделена. Споровете са излишни, след като съществуват безброй статистики и проучвания, доказващи, че нито мъжете, нито жените са цвете за мирисане, що се отнася до любовните афери. Най-лесният начин човек да се отърве от изкушението е да му се отдаде и се оказва, че не малко хора стриктно следват това правило. Вижте 15 доказани факта за изневярата.

1. Проучване от 2011 г. показва, че половината от пациентите, постъпили в болница с фрактура в областта на пениса, са се наранили по време на изневяра.

2. През 2012 г. е направено проучване, което установява, че смъртта по време на секс по-често настъпва при извънбрачен любовен акт в чужда обстановака.

3. Изневярата обикновено се случва, когато двойката се установи, има работа и е обезпечена финансово. Тези потребности остават задоволени, докато някои други, като романтиката например остават на заден план.

4. Повече от 60% от любовните афери започват на работното място.

5. Жените изневеряват, за да задоволят емоционалните си потребности, докато мотивацията за мъжките изневери е чисто сексуалната.

6. Почти всеки изневерява или е изневерявал, но има някои групи, които са по-склонни да прелюбодействат. Това са най-често хората без образование и двойките, при които единият е финансово зависим от другия.

7. Изневярата не означава, че с бракът е свършено. Повече от 50% от браковете оцеляват след нея, въпреки че това причинява някои бъдещи проблеми в семейството.

8. Проучване показва, че 56% от мъжете, които са изневерявали, са имали много щастлив брак. Само 34% от жените твърдят същото.

9. Въпреки че мъжете са щастливи със съпругите си и искат да продължат живота си с тях, те продължават да изпитват нужда да изневеряват. Това се дължи на факта, че сексът с чужд човек е просто забавление с нулева отговорност.

10. Мъжете осъзнават, че с изневерите нараняват семействата си, но личната им потребност да бъдат харесани, оценени и желани от друга жена често надделяват и водят до любовна афера.

11. Според проучване от 2014 г. жените имат повече любовни афери през последните две десетилетия, въпреки че днес мъжете са по-склонни да изневеряват.

12. 32% от жените, които са изневерили на половинките си, са го направили със стар приятел или бивше гадже. Този процент за мъжете е 21.
"Където е текло, пак ще тече."

13. 9% от мъжете и 14% от жените заявяват, че са правили секс с друг мъж или жена, като отмъщение за изневяра на половинката.

14. Бащите на повечето от мъжете, които изневеряват, също са изневерявали.

15. Приблизително 68% от мъжете чувстват вина, докато изневеряват, но това не е достатъчно, за да ги спре.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ