От недоспиване налитаме на по-непривлекателни жени

19.07.2014, 11:00

Хоризонтирайте се рано, ако ви е мило самоуважението

   
 
От недоспиване налитаме на по-непривлекателни жени

Според скорошно американско изследване, чийто резултати са били показани на 5-дневен лекарски семинар, ако един мъж страда от недоспиване, неговите критерии за привлекателност се променят значително. В негативна посока.

На 60 колежани са били показвани в произволен ред снимки на различни хора. Някои от снимките са били колективни, за да се упражни така нареченият "Ефект на мажоретката". На теория всичко е 6. Колегите масово избирали Кейт Ъптън пред Ники Минаж със стабилното убеждение, че дори след 24 часа без сън предпочитанията им ще са същите. Да, ама не! Ето какъв е лекарският доклад по случая:

"След като прекараха 24 часа в будно състояние студентите бяха помолени да оценят снимките отново. Мъжете даваха по-високи оценки на жените, на които предния ден са дали по-ниски, и обратно. Жените, от своя страна, не промениха своите оценки. Съответно в резултат на недоспиването мъжете бяха по-склонни да установят сексуални отношения с по-малко привлекателните жени за сметка на по-красивите."

Значи ето ни още един проблем. Вече дори не е задължително да сме пияни, за да се събуждаме до не особено лицеприятни госпожици. Ако имате доверен приятел до себе си винаги искайте и неговото мнение. Светът е голям и женозаври дебнат от всякъде...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ