Оргазмът не просто удоволствие, а житейска нужда

19.02.2015, 12:50

8 любопитни факта за най-приятното изживяване

   
 
Оргазмът не просто удоволствие, а житейска нужда

да забравим за всякаква романтика и сантименти и да преминем направо към делата. Днес ще ви говорим за оргазмите, но не ода на радостта, каквато те са, а ще ви разкажем за няколко малко известни факта за най-приятното изживяване, за които до сега сте се стеснявали да попитате.

1. Колкото по-често се докарвате до състояние на оргазъм, толкова по-добре. Не, просто заради кефа, а и защото оргазмите намаляват риска от сърдечни проблеми.

2. Всички знаем, че прасешкия оргазъм продължава около 30 минути, но това няма никакво значение, защото последния път, в който свършва винаги е в тенджерата. В този ред на мисли, като мъже можем да завиждаме единствено на дамите, които оргазмират по около 20 секунди. Максималната мъжка продължителност на екстаза е 15 секунди с много пот.

3. В действителност няма нито едно доказателство за съществуването на мистичната точка G. В края на краищата всеки човек си има места, по които обича да бъде докосван и не е нужно да четет тонове литература по темата, просто ги открийте с допир.

4. Още една причина да завиждаме на дамите е, че те могатд а получават оргазъм докато спят. При това достатъчно често. Не, че и ние не можем, но... е, сещате се - става мазало.

5. Някои хора кихат всеки път след оргазъм. Това явление е известно от много отдавна, но все още не е ясна връзката му със секса.

6. Жените... може и да са прецакани в други отношения, но всичко се компенсира от сексуалните им надарености. Освен всичко изброено, те могат да свършват докато практикуват йога...

7. И още - докато се самозадоволяват жените могат да достигнат до оргазъм за няколко минути....

8. Свършваме с каквото започнхаме - колкото повече оргазми, толкова по-устойчив на стрес е нашият организъм.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ