Няколко типа жени, които да избягваш на всяка цена

14.05.2018, 13:00

Ценете психичното си здраве!

   
 
Няколко типа жени, които да избягваш на всяка цена

Наясно сме, че хората са сложни същества със сложен вътрешен свят, които трудно се подават на категоризация. Но също така смятаме, че всеки човек трябва да поставя собственото си психично здраве и спокойствие на първо място. Ето и няколко поведенчески характеристики, присъщи за някои представители на отсрещния пол, които могат да застрашат не само личния, но и социалния ви комфорт. 

1. Прекалено критичната жена.

Тази жена е като теч: непреставаща, досадна и проблематична. И точно като теч, тази жена ще те изцеди. Тя ще те остави постоянно да подлагаш под съмнение собствената си стойност като човек. Никога няма да се почувстваш оценен. Най-добре е първо да разбереш що за човек си и след това да си намериш партньор, който да го види и оцени.

2058704

2. Жената тип "искам-неискам".

С такава персона връзката е като влакче в увеселителен парк - непрестанно клатушкане наляво и надясно, нагоре и надолу. Това е така, защото тя не знае какво иска. В единия миг тя ще те желае, а в другия - ще иска да отстъпи няколко крачки назад, за да премисли нещата. Здравословните връзки са белязани от мир и спокойствие, а не от постоянно чувство на съжаление и обърканост. 

2058702

3. Контролиращата жена.

Тя ще се опита да контролира всеки детайл от живота ти. Тя ще има мнение как да си харчиш парите си, с кои приятели да се виждаш и дори как да си дъвчеш храната. Най-вероятно няма контрол върху собствения си живот и заради това се е фокусирала върху всяка твоя крачка. Отстъпи от тази връзка и дай време на половинката ти да преосмисли поведението си.

2058705

4. Жената без личен живот.

Това е жена, която няма никакви комуникации извън връзката й с теб. Това е жена, която ще се превърне в товар, който ще се наложи да разснасяш навсякъде. Една жена трябва да притежава собствени интереси, да зачита своето и твоето време, да има свои собствени амбиции и да признава твоите. Не само е секси, но и здравословно.

2058701

5. Кралицата на драмата.

Тя вярва с цялото си сърце, че светът я е нарочил. Но бъдете сигурни - драмата не просто я следва, тази жена сама я води за ръка, където и да отиде. Това е жена, която е жертва на всичко и на всеки. Обстоятелствата са против нея, хората й мислят злото, дори няма доверие в теб като нейн партньор. Истинският проблем обаче е, че не може да поеме отговорност за собствените си действия. Чувството за агентура е нещото, което й липсва.

2058703

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ