Няколко неприлични трика за по-добър сексуален живот

27.02.2017, 15:45

Ама много неприлични

   
 
Няколко неприлични трика за по-добър сексуален живот

Винаги използвай и двете си ръце

Докосвай с тях цялото ѝ тяло по време на любовната игра. Когато сте в мисионерската поза постави ръцете си под гърба ѝ и хвани раменете ѝ. Когато си отзад постави едната ръка на бедрото ѝ, а другата на кръста. Дори и да не в компанията на жена, а сам сменяй ръцете от време на време.

Когато "слизаш долу", за жената ще е по-лесно да свърши, ако повтаряш движения, които ѝ харесват, вместо да сменяш техниката и темпото постоянно.

Когато сте в кучешката поза, постави пръста си на клитора ѝ и леко натисни. Така стимулираш него едновременно с g-точката.

1867203

Когато сте в мисионерската поза, постави възглавничка под дупето на жената. По този начин ще влизаш по-дълбоко и ще стимулираш g-точката с всеки тласък.

Никога не се смей на партньорката си и не показвай отвращение, когато тя ти сподели някой странен фетиш. Когато си толерантен към "идеите" ѝ тя ще бъде по-освободена в сексуален план и по-отворена за нови неща.

За да разбереш дали си достигнал g-точката е необходимо да се заслушаш. Тя е с леко грапава повърхност, а когато я стимулираш правилно с пръста си би трябвало да чуеш звук, който наподобява ходене с мокри джапанки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ