Най-скандалната сцена от „Сексът и градът“

11.06.2018, 20:00

Забранена от HBO

   
 
Най-скандалната сцена от „Сексът и градът“

Не сме сигурни колко мъже следят този сериал. Може би покрай приятелките ви сте хвърляли по някой друг поглед, докато всъщност не ви е харесал, но сте отричали ревностно. Кой знае. 

Както подсказва заглавието, в продукцията има секс. Много секс. Една конкретна сцена обаче била толкова скандално заснета, че от HBO не позволили да бъде излъчена (въпреки че вече била обработена).

По случай 20-годишнината от създаването на сериала, екипът зад "Сексът и градът" решиха да споделят мръсната си тайна. Сцената се разиграла в края на епизод от първия сезон. В нея гаджето на Шарлот (онази с по-високия морален стандарт от останалите брантии) си просил френска любов.

Поради настоятелното поведение на мъжа си, Шарлот не останала особено доволна и не сдържала обидата си. Ядосана, девойката излязла, само за да се върне и да завари как кучето им - симпатичен голдън ретривър - давало на мъжа й това, което тя му е отказала. 

За капак на всичко, заснетата сцена включвала как нуждаещият се мъж си слага фъстъчено масло на пениса, за да привлече интереса на злощастното куче. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ