Най-разгонените животни на планетата

19.09.2014, 10:27

Бегай, че идат!

   
 
Най-разгонените животни на планетата

Един човек прави по 102 пъти секс средно на година. Не знаем дали тази статистика ви се струва ок, но нашият екип изпадна в тежки размисли, смятане наум и на пръсти, но така и никой не си каза дали е средностатистически или по-скоро не. При всички положения обаче никой, ама никой не може да се мери с най-разгонените животни на планетата. Можем само да си мечтаем да сме...

Делфини

Има документирани случаи на делфини, които съвсем наистина искат да правят секс с хора. Ето едно видео по темата:

Ако пък се влюбят, а обектът на любовта им ги отхвърли, делфините са склонни към самоубийство. Според учените делфините правят секс по 50 пъти на ден. Честно.

Бонобо

Сексуалният живот на маймуните бонобо е документиран в множество филми. Знаете ли, че мъжките понякога се дуелират с пениси? Знаете ли, че женските пък понякога се търкат една в друга, за да си доставят удоволствие? И ДНК-то на тези същества съвпада 98% с нашето...

Лъвове

1392054

Лъвовете спят по 20 часа на ден. А през другото време? Познахте - онождат се. Запознати твърдят, че са виждали двойка лъвове да се такова 100 пъти за 24 часа. Това звучи впечатляващо, докато не разберете, че лъвският секс трае... 10 секунди. Случвало се е мъжките лъвове да убиват малките си, за да не им пречат да правят секс с майките им.

Хипопотами

1392055

За да привлекат нищо неподозиращите женски хипопотамки, мъжките акат и пикат, като едновременно с това въртят бясно опашките си като перка на хеликоптер, което води до разпръскване на фекалната маса практически навсякъде. Женската, впечатлена от този трик, прави знак на мъжкаря да я последва в близкия воден басейн, където след мощната доза романтика му пристава.

Жирафи

1392056

Женският жираф уринира в устата на мъжкия, той от своя страна опитва пробата, за да разбере дали жирафката е в овулация. Е, и при хората има подобни секс игри, с които, слава богу, не сме добре запознати. Да се върнем към жирафите. След уриналната проверка мъжкият се възкачва на женската.

Южноафрикански гризач

Внимание, този вид мишок може да прошнурова женската 240 пъти за един час.

Антехинус

Тези животни са склонни да правят секс докато не умрат. Родом са от Австралия. Мъжкият намира женска и я оправя в продължение на дни. От прекалено много секс някои представители започват да кървят, а по-късно умират.

Прилепи

Прилепите обичат оралните игри преди същинския секс. И понеже тези животи се ориентират по слух, те си изпращат сексуални съобщения, които, слава богу, само те си разбират.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ