Най-горещият модел, чието отвличане се превърна в световна загадка

28.08.2017, 16:30

Налудничава история!

   
 
Най-горещият модел, чието отвличане се превърна в световна загадка

Преди около месец зашеметяващата британка Клои Айлинг отива в Милано, за да се снима във фотосесия. За съжаление поканата се оказва фалшива и не след дълго тя е упоена с кетамин, опакована в голям куфар и отведена в отдалечена къща в Торино. 

1967455

Там похитителите я държат с белезници, закачени за чекмедже в продължение на 6 дни.

Става ясно, че моделът е отвлечен от групировката "Черна смърт", които се надявали да я изтъргуват поне за 300 хиляди долара. 

1967454

Преди да бъде окончателно продадена, похитителите разговарят с Клои, която заявява пред тях, че има дете. А в правилата на "Черна смърт" е ясно упоменато, че групировката не търгува с майки. Твърде хуманно, как мислите?

След като установяват, че не могат да я продадат, те ѝ намират заместител, след което един от похитителите дори лично я придружава до посолството в Милано. И не след дълго полицията го залавя. 

1967456

Кой похитител би пуснал жертвата  си и при положение, че тя е една от най-сексапилните жени на планетата? Някак скептично сме настроени към цялата тази работа...

1967457

Колкото и фантастична да ви се струва тази история, около нея се въртят и други още по-налудничави слухове. Различни медии твърдят, че Клои е спала в едно легло с похитителя си, 30-годишния поляк Лукаш Херба, с когото отишла и на шопинг. От своя страна тя отрича слуховете с него да са били в интимни отношения.

1967458

На кого да вярваме в тази ситуация? Вие как мислите?

1967459

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ