Най-гадните истории за празнуване на Свети Валентин

15.02.2016, 12:00

Не сме единствените прецакани

   
 
Най-гадните истории за празнуване на Свети Валентин

Не знаем вие кой празник сте отбелязали вчера - Свети Валентин или Трифон Зарезан, но и в двата случая днес ще се чувствате прецакани. Ако сте празнували Трифон, то сега имате ужасен махмурлук. Ако сте празнували Валентин, то може да сте попаднали в някоя от ситуациите, за които сега ще ви разкажем. Целта е да ви накараме да се почувствате по-добре, защото каквото и да се е объркало между вас и вашата половинка на този празник, има хора, на които хич, ама хич не им е вървяло. Вижте какво споделят те.

Жена на ръба на нервна криза

Прекарах Свети Валентин в подялба на вещите със съпруга ми. Развеждаме се.

Пада му се

Написа ми бележка:

"Не можем да се виждаме повече. Връзките от разстояние никога не се получават, пък и вече не те харесвам толкова."

Всъщност живеехме в един и същи апартамент с още 5 приятели. На следващата нощ го чух да чука едно дебело момиче с лилави плитки, която домъкна вкъщи от университета. На сутринта тя му открадна портфейла. Съдбата поне веднъж си свърши работата.

Не можа да изчака докато си изяде пържолата

Значи, Свети Валентин е. Аз съм ѝ направил романтична вечеря. Вино, свещи, крехки пържоли. А тя ми заявява, че вече не иска да сме заедно. След 4 години и половина, можеше поне да си сдъвче месото, преди да изплюе тая гадост. Оттогава никога не го празнувам този Свети Валентин.

Царят на празника

Бившото ми гадже, който е много против този празник, ме пита няколко дни преди Свети Валентин какво искам. Аз не исках много, пък и имах разочарования от минали връзки, затова му казах, че искам само една червена роза. Той се засмя. На самия Свети Валентин се разхождахме и той през цялото време обясняваше колко са противни тия хора, които си подаряват разни неща и толкова щастливи щъкат навсякъде. Аз бях много нещастна, от една страна, защото не ме уважи по никакъв начин за празника, от друга, защото се изморих от хленченето му. Той разбра, че нещо не е наред и ми каза: "Е, сега не мога нищо да направя. Ако искаше нещо, трябваше да ми кажеш по-рано.".

Прецакан отвсякъде

Майка ми и приятелката ми имат рожден ден на 14 февруари, така че имам по-сериозни проблеми на този ден от Свети Валентин. И, между другото, майка ми и приятелката ми не са един и същи човек, както си мислят много хора.

Хорър

Миналия Свети Валентин с приятеля ми решихме да си останем вкъщи. Правехме секс в нашата стая, а на долния етаж нашите съквартиранти - мъж и жена, пушеха трева. По едно време чули шум (както казах, правехме секс на горния етаж) и мъжът - голям човек с татуировки, нахълта в стаята с брадва. Помислил, че има крадци. Никой не умря.

Този сигурно е счупил огледало

Свети Валентин 2005 г. - приятелката ми изневери пред очите ми в хола, на парти, което аз бях организирал.

Свети Валентин 2006 г. - зарязах момиче на паркинга на Hooters и повече не сме си говорили, макар че тя се среща със съквартиранта ми вече три години.

Свети Валентин 2007 г. - бяхме затрупани от сняг по време на една буря, стояхме в моя апартамент и се напихме с половин каса бяло вино заедно с професора ми от университета.

Свети Валентин 2008 г. - момичето, с което ходех, се опита да ми продаде открадната кола и ме арестуваха.

Свети Валентин 2009 г. - дадох на момичето, с което ходех, кокаин, тя предозира и трябваше да ѝ давам Ксанакс, за да се успокои.

Свети Валентин 2010 г. - бях зарязан от тогавашната си приятелка, която беше извън страната и оттогава пуска снимки във Facebook как ми изневерява.

Свети Валентин 2011 г. - зарязан от приятелката си, после се събрахме, после пак ме заряза, после пак се събрахме и пак ме заряза.

Свети Валентин 2012 г. - отидох на среща, момичето беше девствено. Тръгнах си.

Млад и прекършен

Бях в шести клас и много харесвах едно момиче. Обаче ме беше срам да ѝ кажа. Затова дадох един долар на мой съученик да ѝ напише картичка и да уреди да ѝ я предадат. Така и стана. Тя прочете картичката и каза, че е познала почерка му и че иска да отидат на среща. Те отидоха и ходеха на срещи до края на шести клас. После тя замина за друг град. Но аз не съм имал хубав Свети Валентин от този ден насам.

Препикан

В гимназията бях луд по едно момиче, но тя си имаше приятел и аз стоях настрана. Минаха години и тя се беше разделила с него. Решавам да я поканя на среща на Свети Валентин, а тя излиза от къщата си и ми казва "С приятеля ми се събрахме. Не се ли радваш?".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ