Най-бруталните публични раздели

27.01.2015, 12:30

Доста груби

   
 
Най-бруталните публични раздели

В повечето случаи, когато двама души се разделят, те гледат всичко да мине по възможно най-цивилизования начин, без излишни драми и проблеми. Има двойки обаче, при които връзките завършват с гръм и трясък и то с такива нечувани размери, че тектоничните пластове под тях се чудят какво се случва. Вижте няколко примера за наистина брутални раздели, заради които ни хвана страх да се обвържем. Егати.

Зарязан от две жени едновременно

На този пич трябва да му е било ясно, че от два стола лесно се пада на земята, но все пак е редно да разкажем за публичното му унижение. През юли 2014 г. шофьорите, каращи в Англия по път между Нюкасъл и Гейтсхед, виждат огромен цветен банер, който виси от един мост и гласи: Стив Фрейзър, зарязан си и от двете си приятелки." Явно жените са се срещнали или случайно са разбрали една за друга и са осъзнали, че Стив ги мами.

Зарязана по радиото

Ако ви трябва причина да зарежете някого, то изневярата би трябвало да ви свърши работа. А ако имате време и желание, може да подготвите и отмъщение като следващото. През 2010 г. мъж на име Крис се обажда в сутрешното шоу на радио Кливланд 105.7 с предложение. Обяснява, че излиза с момиче на име Ашли от пет години и наскоро е разбрал, че му изневерява, така че иска да я зареже на живо по радиото. Водещият се съгласява и се обажда на Ашли, като я кара да си мисли, че Крис ще ѝ предлага брак... Останалата част от историята е ясна. И доста унизителна.

Зарязана на сватбата

Класически случай, виждан в не един и два филма. Когато младоженецът Веселин Ловрич трябва да каже "да" на своята избраница Анджела Никлович, той се обръща и си плюе на петите паникьосан. Отива директно при бившата си приятелка. В началото гостите на церемонията си мислят, че просто е излязъл да подиша малко чист въздух, но след известно време разбират, че няма да се върне.

Зарязан с SMS

Без да преувеличаваме, бихме казали, че да се разделиш с някого чрез съобщение е една от най-големите простотии в отношенията между хората. През 2014 г. австралийката Ейми Нелмс го прави като съобщенията са цели шест, оформени като списък. Егати!

Зарязана в публичния дом

Обикновено връзките се разпадат заради лъжи или тайни. Ето и историята на един мъж от Полша. Той решава малко да се позабавлява и влиза в публичен дом, където разбира, че една от обслужващите мадами е собствената му жена. Поддържайки тезата, че заработва допълнително пари в денонощен магазин, жената всяка вечер отива да обработва други мъже. Мъжът преглъща гордостта си и директно я зарязва на работното ѝ място.

Зарязан по време на скок

Група приятели се изкачват на 120-метрова скала. Сред тях има момче и момиче, които са двойка. Двамата започват да се карат, защото момичето не иска да се пусне с въже, както всички от компанията са планирали. Когато се качват горе обаче, момчето бута момичето, което успява само да изкрещи "КЪСАМ С ТЕБ!". Тогава може и да се е шегувала, но няколко дни след това двамата действително се разделят.

Зарязан посредством порно

През 2002 г. дърводелецът Лий си взима DVD със заглавието "Афери с чужди жени". За съжаление "другите жени" всъщност са неговата собствена. Видеото се оказва заснето със скрита камера и показва как жена му прави "лоши" неща с кварталния месар. След няколко дни Лий подава молба за развод, а месарят напуска града.

Зарязан заради малък пенис

Един ден приятелката на македонеца Илич го зарязва и му казва, че причината е в малкия му пишок. Тази новина съсипва мъжа и в пристъп на шок и мъка той си отрязва члена и го изхвърля на боклука. За изумление на всички лекарите успяват да му го пришият обратно.

Зарязана в тоалетната на летището

Това е може би най-странната история в този списък. Младоженци се прибират от Саудитска Арабия, където е бил меденият им месец. На летището жената се бави твърде много в тоалетната и когато излиза, мъжът ѝ вече го няма. Оказва се, че на човека му омръзва да виси и да я чака и си тръгва сам. Няма нужда да ви казваме, че бракът им не просъществува дълго време.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ