Мъжките грешки в секса, от които жените се дразнят

12.03.2015, 15:00

Време е да ги поправим

   
 
Мъжките грешки в секса, от които жените се дразнят

Не е задължително в секса да имате партньор, но със сигурност е по-приятно. Затова и хората се опитват непрекъснато да се усъвършенстват, да премахват бариерите на срама и да се вихрят с кеф под завивките. Уви, мъжете не сме безгрешни и в това жените са се уверявали многократно. Що се отнася до секса обаче, грешките са особено дразнещи, защото често костват удоволствието от изживяването.

Има всякакви мъжки грешки, които дразнят жените, но много от дамите не ни ги казват, а се ядосват наум или само пред приятелки. В интернет обаче могат да се намерят всякакви откровени мнения, които в случая са особено полезни, тъй като ни дават реална възможност да станем по-добри сексуални партньори за дамите по света и у нас.

Ето кои са някои от най-дразнещите мъжки грешки в секса, които изправят жените на нокти.

1. Липса на любовна игра

Да, понякога има ситуации, в които изразът "от вратата за краката" пасва най-добре. Тези случаи обаче са по-скоро изключения. За да може дамите да изпитат максимално удоволствие с освобождаващ ефект, е нужно да усъвършенствате любовната игра и да не я пропускате.

2. Лошо целуване

Много жени споделят, че желанието им за секс може да умре, ако мъжът се целува лошо.

3. "Харесва ти, а?"

Ако на една жена ѝ харесва нещо в секса, най-вероятно мъжът ще разбере и не е необходимо да задава тъпи въпроси.

4. Да свърши на определено място, без да е попитал

Ако мацката е на фаза орална любов, а вие усещате, че скоро ще свършите, редно е да я попитате дали е ок да ви "финализира" така, както е започнала. Никога не я "изненадвайте", особено ако устата ѝ е запушена.

5. Ни вопъл, ни стон

Представете си да правите секс с жена, която не издава нито звук. Все едно сте с кукла (даже и те май са по-шумни)? Същото е и при мацките - те обичат да чуват секса.

6. Лоша хигиена

Е, това едва ли е нещо, което ви изненадва. Къпете се, приятели.

7. Употреба на обидни думи

Да, някои жени се възбуждат от обидни думи по време на секс, но повечето се обиждат. "Обидена жена секс не прави", народна мъдрост.

8. Имитация

Всички гледаме порно и знаем, че там нещата са прекрасни и се случват супер естествено, дори между хора, които се срещат за първи път (даже най-вече между такива). Оказва се, че мацките много се дразнят, когато мъжете се опитват да имитират порно филмите, така че просто не го правете.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ