Мъжки хигиенни навици, които палят и гасят жените

15.03.2016, 19:00

Вижте добрите, лошите и грозните

   
 
Мъжки хигиенни навици, които палят и гасят жените

За жените е много важно как изглежда и мирише един мъж. Някои жени до такава степен са пристрастени към определени мъжки парфюми, че само да подушат аромата и вече са със свален гард. Истина е, самите жени го казват. Вижте сега кои са добрите, лошите и грозните мъжки навици, които са в състояние да запалят искрата на една жена или да я угасят.

Добрите

Обичам естествената мъжка миризма. Но чистата коса на мъжа наистина най-много ме възбужда., Марго, 31 г.

Харесвам мъже с хубава коса и хубава мъжка прическа., Лизбет, 30 г.

Обичам мъжката миризма. Мийте дупетата си, но останалите телесни миризми на мъжа ме възбуждат. Предпочитам мъжете да не ползват дезодорант. Стига да се къпят и да си мият зъбите., Джесика, 32 г.

Харесва ми мъжът да мирише леко на пот, докато правим секс, но не и през останалото време. Преди ми харесваше мъжете да ухаят на чисто и свежо, сега харесвам повече миризмата на пот, явно съм станала жена., Даниел, 25 г.

Има някаква романтична насоченост към Old Spice. Много от момчетата, с които съм излизала още от гимназията, са го ползвали и миризмата е оставала по техните тениски, пуловери и суитчъри, които дори аз съм носила понякога., Меган, 25 г.

Лошите

Нищо не ме отвращава така, като това да си представя как някой ме пипа с пръсти с дълги и мръсни нокти. Пресъхвам веднага., Макси, 28 г.

Макар че гаджето ми е на 32 години, той продължава да си гризе ноктите, а това ме отвращава. Като си представя какво се събира под тях след цял ден возене в автобуса, пипане на дръжки на врати, пари, перила и т.н. Освен това така изглежда като тийнейджър., Меган, 25 г.

Притеснявам се да казвам на мъжете как да се грижат за себе си. Как да му кажа да иде да си измие зъбите. Не съм му майка., Лизи, 28 г.

Чистите и добре оформени нокти са много важни за мъжа. Като си помисля, че ще ми пъхне пръст, който е с дълги и мръсни нокти, ми се отщява., Джесика, 32 г.

Много силните мъжки парфюми всъщност ме карат да кихам. Това по-скоро ще ме накара да се прибера, отколкото да ме задържи в апартамента му., Макси, 28 г.

Грозните

Много ми прави впечатление устната хигиена. Ако мъжът е хубав, но има гадни зъби, това ще ме отблъсне., Джесика, 32 г.

Не го споменавам често, но клечките за уши могат да се ползват понякога. Знам, че ушната кал предпазва, но е прекалено да не се почиства месеци наред., Марго, 31 г.

Веднъж ходех с мъж, който никога не си донесе четка за зъби, нито чифт чисти дрехи и това ме накара повече да не правя секс с него., Лизи, 28 г.

Мразя мръсни крака или миризмата на мръсни крака. Винаги карам приятеля си да си мие краката вечер преди да си легнем. Преди години не бях такава, започнах да забелязвам тези неща, откакто искам вкъщи да е чисто и чаршафите ни да са чисти., Маги, 27 г.

Безразличните

Не знам дали е защото имам грозни крака, но никога не ме е било грижа за ноктите на краката на мъжа., Джесика, 32 г.

Не отдавам чак такова значение на чистототата на ръцете на мъжа, освен когато правим секс., Даниел, 25 г.

Не ме е грижа дали мъжете си гризат ноктите, аз самата го правя и се притеснявам, че те ще се отвращават от моя навик., Лизи, 28 г.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ