Мъжете, които отблъскват жените

08.02.2016, 18:00

Не бъдете един от тях

   
 
Мъжете, които отблъскват жените

Чудили ли сте се някога защо жените бягат от вас? Какво правите, че те повече не искат да ви виждат? Както има типове мъже, по които дамите веднага си падат, така има и типове, които почти моментално ги отблъскват. Ето осем от тях.

Женомразецът

Той не крие лошото си отношение и огорчението си от жените. По време на среща с жена не може да се въздържи от коментари срещу нежния пол, а никоя жена не обича това.

Ако сте този мъж: променете се! Трябва много сдобре да преразгледате отношението си към жените и поведението си в тяхно присътвие. Омразата към жените казва много повече за мъжа, отколкото за жените по принцип. Това ще рече, че вие имате проблем.

Праведният

Той се счита за идеален и за вечно прав. Може би не пие и не пуши и няма да се измори да казва и на другите да не го правят. Дори и на жените, с които е на първа среща. Може даже да ги накара да се въздържат от десерт, защото ще напълнеят.

Ако сте този мъж: Никой не обича да бъде съден и поучаван, затова зарежете тази роля. По-добре вижте във вас какво не е наред и защо изпитвате нужда постоянно да се налагате на другите хора и по-специално на жените.

Спорещият

Той спори с всички и всичко, с келнера в ресторанта, с жената, с която е на среща. Така жената се чувства все е дно е на дебати, а не на среща.

Ако сте този мъж: разберете, че срещата трябва да е приятно изживяване, а не натоварване. Успокойте се. Вероятно постоянно спорите и се заяждате, защото сте нервни.

Скръндзата

Той никога не се харчи за цветя и други подаръци, кани жената на среща, а я води на пица на парче, даже предлага да си разделят сметката.

Ако сте този мъж: може и да сте пестеливи, но ако наистина харесвате една жена, ще ви се наложи все някога да се охарчите за нея. Иначе можете да си броите стотинките и сам цял живот.

Свалячът

Той кани жена на среща, а не спира да се заглежда по други жени. Това е повече от неприятно за всички присъстващи жени.

Ако сте този мъж: никоя жена няма да толерира поведението ви. Щом искате да си останете само с гледането, продължавайте в същия дух. Иначе, бъдете готови да се фокусирате, поне за една среща, върху жената срещу вас и само върху нея.

Арогантният

Той се държи гадно и просташки с всички. Псува, надменен е и дори налита на бой. На другите, не на жената, с която е на среща. Но жените гледат поведението на един мъж спрямо другите хора и по този начин си правят изводи как той би се отнасял с тях.

Ако сте този мъж: за да я впечатлите, трябва да се държите добре с хората и да не си изпускате нервите.

Предсказуемият

Той няма никаква фантазия, прави всичко по учебник. Тя знае къде ще я заведе той, какво ще поръча, какви реплики ще използва, за да я сваля. На нея това не ѝ е интересно.

Ако сте този мъж: постарайте се да бъдете по-интересен, поканете я на среща на нестандартно място, не казвайте всичко, което ви идва наум.

Мъжът в нужда

Каквото и да правите, не изглеждайте като човек, който отчаяно се нуждае от женско внимание. Колкото повече го искате, толкова по-малко вероятно е да го получите.

Ако сте този мъж: не започвайте с това как се чувствате още в началото на срещата. Не ѝ разказвайте как ви е зарязала бившата ви приятелка и колко много сте плакали след това. Стегнете се!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ