Мъже, внимавайте! 10 знака, че тя ви харесва

01.07.2015, 11:45

Отворете си очите и действайте

   
 
Мъже, внимавайте! 10 знака, че тя ви харесва

Жените могат да бъдат изключително трудни за четене. Често дамите изпращат сигнали, които ние приемаме по един начин, но се оказва, че символизират нещо съвсем различно. Парадокс, който причинява моменти на неудобство и излагация на хиляди мъже по света всекидневно.

Има обаче определени знаци, които можем да прочетем в жените, които изпитват интерес към даден мъж. Да - винаги има риск да сме се подлъгали, но много често, наблюдавайки за определени сигнали, които сме в състояние да доловим, се доближаваме до така желаната развръзка.

Представяме ви десет знака, които жените ни оставят, когато проявяват романтичен интерес към нас.

10. Играта със SMS-ите

Жена, която няма какъвто и да е интерес, никога не би си губила времето да си пише продължително време с вас. Да - би ви отговорила няколко пъти, най-вече от куртоазия и може би с известно закъснение, но това е всичко, на което можете да се надявате. Ако обаче въпросната дама проявява интерес, обмяната на съобщения ще бъде дълга и продължителна, а и изпълнена с много, много флирт. 

9. Интересува се от личния ви живот

Прието е, че мъжете питат, а дамите - не толкова. Когато обаче ролите са разменени, това говори за интерес от нейна страна. Особено когато въпросите клонят към едно-единствено нещо, а именно - "имаш ли си приятелка"? Умната и държаща на достойнството си жена никога няма да ви зададе въпроса направо, но ако питанките ѝ гравитират около тази страна от личния ви живот, значи интересът ѝ е съвсем реален. Иначе изобщо, ама изобщо нямаше да ѝ дреме.

8. Смее се на глупавите ви шеги

Дори вие осъзнавате, че майтапите ви са плоски и глупави, но по някаква причина, неясна и на самите вас, тя се смее на тях. Осъзнавате, че до голяма степен се смее и на всичко останало, което казвате. Тя се смее постоянно. Това е силен сигнал, защото повечето жени са сдържани и дори хладни, що се отнася до мъже, към които не проявяват романтичен интерес.

7. Често ви прави комплименти

Мъже, жените не са като нас, които раздаваме комплименти наляво и надясно, сякаш е нищо. Всеки комплимент, изречен от устата на дама, е строго преценен и ясно насочен. Жените не хабят комплиментите си напразно. Ако тя постоянно ви отправя такива, значи действително представлявате обект на интерес за нея.

6. Ревнува, когато общувате с друго момиче

Не е нужно да сте във връзка, за да ви ревнува. Щом веднъж "играта" е стартирала, значи вече сте неин, така да се каже. Говоренето и флиртуването с други жени за нея е проблем, защото ви харесва. Погледнете я следващия път - изнервя ли се, когато в нейна компания се усмихнете дяволито на друга жена? Ако забележите подобни сигнали, то нещата до голяма степен са ясни - тя ви ревнува.

5. Харесва ѝ да прекарва време с вас

Жените са майстори на това да си измислят какви ли не оправдания, само и само да отклонят поканата ви да излезете вечерта. Забелязвате ли обаче, че точно това момиче никога, ама никога не ви казва "не", когато ѝ зададете въпроса? Това е ясен сигнал, че тя проявява интерес към вас. Иначе просто щеше да ви "изпържи", измисляйки си поредното лъжливо оправдание.

4. Често ви докосва

Подобно на раздаването на комплименти, жените не са особено дащни и що се отнася до уж невинното докосване на мъжете срещу тях. Струва ли ви се, че тя само си търси повод, за да сложи ръка върху рамото ви? Или да ви хване нежно в областта на кръста? Повярвайте, това не е особено типично за жените, дори никак. Всяко докосване означава нещо. Не пропускайте сигналите, особено когато са толкова ясни.

3. Споделя ви за лични неща от живота си

Щом жената срещу вас ви споделя неща от личния си живот, значи ви вярва и се чувства сигурна с вас. Да - може и доверието да е просто на ниво "приятели", но ако добавим този сигнал към други, които вече сте забелязали, то това е голяма стъпка в правилната посока.

2. Обича да ви хвърля погледи

Освен ако нямате някакъв смайващ генетичен дефект, заради който хората постоянно ви зяпат навсякъде, не е никак случайно, че тя ви хвърля поглед след поглед. Повярвайте ни, това също не е типично за жените. Дамите могат да бъдат болезнено "хладни", що се отнася до мъжете, към които не проявяват интерес. Ако една жена не се интересува от вас, то вие бързо ще го разберете от начина, по който ви гледа. И колко често го прави. Но ако интересът е налице, то честите погледи я издават.

1. Играе си с косата си

Може би най-популярният и добре известен сигнал, че тя ви харесва. В случая говорим за тик, който жените правят до голяма степен несъзнателно, когато разговарят с мъж, към когото проявяват интерес. Ако забележите, че дамата срещу вас не оставя косата си на мира, докато разговаря с вас, това е ярък сигнал, че тя флиртува. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ