Моли Стил в една от най-нежните разголени фотосесии

27.05.2016, 11:15

И една романтична история за свободата, която всеки избира

   
 
Моли Стил в една от най-нежните разголени фотосесии

Моли Стил не от класическите момичета, които ежедневно ви показваме. Обикновено хората като нея стоят зад фотоапаратите и правят снимки на момичетата, на които се любувате.

Моли никога не е планирала да стане фотограф. Преди няколко години, покрай всекидневните лекции, почасовата работа и ранното прибиране вкъщи, тя усеща че изпада в клишето на живота.

1714426

"Бях толкова претоварена, че в главата ми буквално не оставаше място за нови идеи. Реших да си почина и да снимам. Похарчих всичките си спестявания, за да си купя техника и това стана всичко, за което живея от този момент."

27-годишната Моли става популярна благодарение на снимките, които публикува в Instagram, които тя нарича "пейзажи на самотата". След като 60 000 почитатели се откъсват от цивилизацията благодарение на нейните снимки, тя решава да смени "природата" и да съсредоточи обектива към "човека".

1714421

"Ако живеех по времето на войната във Виетнам, сигурно щях да стана военен фотограф. Интересни са ми нещата, които не трябва да посвещавам на самотата." - споделя още Стил. В последно време Моли живее в хижата на стар хипар, а миналата година е продала почти всичките си вещи, за да обиколи страната.

1714433

"Впечатляваме ме бунтарският начин на живот, но съзнавам, че колкото повече потъвам в него, толкова по-опасно се превръща за мен. Не разказвам на родителите си дори половината от това, което ми се случва. Каквото и да става, знам, че сама съм избрала своя път и вината е изцяло моя. Единственото обидно е, че да си младо момиче днес много често се превръща в повод да станеш обект на насилие."

1714431

Съвсем скоро Моли се появи на страниците на американския Playboy и това стана нейният протест към нещата, които се случват на младите момичета, които живеят по този начин.

1714424

"Да използваш тялото си като средство, за да изразяваш изкуството - искам хората да повярват, че всичко е искрено. Аз просто искам да се движа напред. Аз просто искам да бъда свободна."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ