Къде иска тя да я докосваш довечера?  2 Виж всички снимки

22.09.2021, 10:00

Нямаш ли търпение да разбереш?

   
 

Задоволяването на жената си е чисто изкуство. Може би си имаш няколко запазени трика и вероятно си овладял любимите ѝ пози, но това далеч не е всичко. Има още много, много да учиш.

Нека ти покажем местата на тялото ѝ, които тя обожава да докосваш!

По женското тяло има множество горещи точки, които е напълно възможно все още да не си успял да "разгърнеш" до пълния им потенциал.

1868864

Неслучайно всички обичаме да ни шепнат на уше. Особено при жените тази зона е силно чувствителна. Накарай я да настръхне като леко изпуснеш дъх в района на врата и бавно се насочи с език към ухото. Можеш и леко да го захапеш.

Вътрешната част на бедрата е силно чувствителна зона, която можеш да стимулираш с кръгови движения до коляното.

1868867

Пръстите на краката са леко отблъскваща зона (освен, ако не си фетишист), но жените обожават да бъдат засмуквани или просто да им правят масаж в определената зона.

1868860

Можеш да стимулираш пъпа ѝ, използвайки езика си. Звучи малко странно, но ще свърши отлична работа.

Жените обожават да докосваш и целуваш задната част на гърба. Можеш да използваш устните си там, докато стискаш задните ѝ части с двете си ръце.

Една от най-екстремните зони при дамите са техните зърна. Жената е способна да свърши само и единствено от стимулация в тези зони. Зърната могат да бъдат докосвани, засмуквани и какво ли още не. Остави фантазията ти да се развихри и действай.

1868861

Ако докосваш леко врата ѝ тя ще остане изключително доволна. Използвай и устните си за по-голям ефект.

1868868

Жените обожават да ги стимулират по скалпа. Използвай върха на пръстите си и бавно ги прокарвай в косите ѝ. Направи ѝ и лек масаж.

1868866

И накрая разбира се – устните. Да се целуваш е страхотно, но има и по-забавни начини да стимулираш тази зона. Използвай пръстите си между целувките и резултатът ще е феноменален.

1868862

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ