Колко пъти седмично правят секс най-щастливите хора

22.03.2016, 18:00

Много странно изследване

   
 
Колко пъти седмично правят секс най-щастливите хора

Разбира се, че при всички хора сексуалният апетит е различен. На едни не им стига няколко пъти на ден, на други им е достатъчно веднъж на няколко месеца. Учените обаче успяват да намерят отговор дори на подобен индивидуален въпрос - колко секс правят щастливите хора.

Умните глави от Университета в Онтарио, Канада с помощта на анкети и психологически проучвания с 25 510 души между 18 и 86 години стигат до едно средно обобщение.

Оказва се, че най-удоволетворените от себе си хора, които взели участие в експеримента, правят секс веднъж седмично. "Досега царуваше клишето, че колкото повече секс прави човек, толкова по-щастлив и удовлетворен е той. Нашето изследване доказва, че на човек му трябва редовен секс, който да поддържа връзката му с партньора. Излиза, че е важна честотата на секса, а не толкова неговото количество.", казва авторитетно, ръководителят на изследването доктор Еми Мюз.

Така че следващия път, преди да се впуснете в неконтролируем разврат, се замислете дали го правите за удоволствие или от комплекси.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ