Колко заработват каките от видео чатовете?

16.09.2014, 13:15

Пипаш се тук и тук и милиончето готово...

   
 
Колко заработват каките от видео чатовете?

Когато си млада и красива като овощно дръвче девойка (ние очевидно не сме), има много начини да заработиш блажки пари без особени усилия. Един от вариантите е с малко сластни движения пред уеб камерата. Хайде, знаем, че сте наясно с видео чатовете - от обща култура, разбира се. Но замисляли ли сте се какви пари печели една такава уеб кълчорана, готова да се пипа за ваше удоволствие? Колегите от Betabeat са си направили труда да проверят, а ние си правим труда да ви докладваме.

1389711

Един от най-успешните модели в интернет се подвизава под псевдонима LittleRedBunny. Нейните услиги са на стойност 4,99 долара за минута, тоест - 300 долара на час. За година палавата дама заработва над 1 милион долара. 

1389712

Въпреки това девойката смята работата си за тежка. В подкрепа на твърденията си дава за пример случай, при който ѝ се наложило да проведе частно шоу с продължителност 19 часа без почивка.

1389714

Още една популярна девойка - KatieKays. 19-годишната сладострастница следва медицина и в скоро време ще стане дипломиран педиатър. Времето ѝ се оценява на 3 долара за минута + бакшишите, които са по желание и преценка на клиента.

1389710

Момичето заявява, че родителите ѝ нямат идея как си изкарва прехраната. Всичките си пари инвестира в образованието и е горда, че за разлика от повечето си колеги, няма кредити и дългове, които да покрива.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.09.2014 | 02:38
1 Каките коя е била но не ви невинните пак ще бе името кога ще имена в момента като ги само с тази получи поведение само е това простотия такава в България в Интернет показваш й то шо нещо случва той причинява да ми им бе истина но пак виж дали я поведение Каките-каката като приличат с лицето явно получи
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ