Колко дълго трябва да трае сексът, за да са щастливи жените?

17.08.2016, 18:45

Отговорът е намерен

   
 
Колко дълго трябва да трае сексът, за да са щастливи жените?

Ние не сме спецове по темата с дългия секс. Правим каквото можем и както казваше един приятел: "Първият път 30 сек, после 10 мин. и си лягам.". На света има обаче по-еродирани хора по темата и ние решихме да се запознаем с изследванията им. И така, колко дълго трябва да трае сексът, за да са щастливи жените?

Сексоложката Кристин Марк провежда мащабно изследване, за да изчисли колко минути секс им трябват на жените, за да са поне уравновесени (ние сме сигурни, че просто иска да натрие носа на мъжа си). И като говорим, че е мащабно - точно 15 хиляди жени са се изказали по темата.

Оказва се, че средната продължителност, на която се надяват жените е 10 мин. Но това е едва средната продължителност. Идеал за жените е сексът да продължава (и да продължава, и - да! Да! О, Боже! - продължава) от 15 до 20 мин.

Впрочем аналогично изследване е проведено през 2008 година. Там обаче са запитани и мъже. Резултатите от него са, че и двете страни са удовлетворени при 13-минутен секс. И все пак жените настояват за своите 20 минути.

Запомнете, че по-голямата част от запитаните жени казват, че не са удовлетворени от секс, който продължава повече от 25 мин. Еми, тва е.

 


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ