Кои са любимите секс пози на жените?

31.10.2021, 16:00

Любопитен ли си?

   
 
Кои са любимите секс пози на жените?

На мъжете им харесва почти всичко, стига да включва секс, разбира се. За съжаление или радост жените са мааалко по-сложни създания. Не се безпокойте, няма да ви караме да изпълнявате йога упражнения или акробатични изпълнения. В повечето случаи, за да задоволите дамата е необходимо да изпълните няколко съвсем простички и лесни пози.

Нека да започваме...

Една от най-обичаните пози е именно мисионерската. При нея дамите се радват на възможността за повече интимност и зрителен контакт. Най-важното е, че по този начин се стимулира клитора и предполагаме се досещате до какво води това.

Има начини, с които малко да нажежите мисионерската поза и са изключително предпочитани от жените. Когато вдигнете краката ѝ, така че да се опрат на гърдите ѝ (но не прекалено много, за да не я прекършите) отново стимулирате клитора ѝ и много по-лесно достигате до мистериозната G-точка. Пък и на теб ще ти хареса, защото е по-тясно.

1868396

Има няколко различни варианта на кучешката поза, които дамите обожават. Едната наподобява позата лъжички, но вместо да са настрани, двама партньори са един върху друг. Това позволява по-силно триене и стимулация отпред.

Следващата вариация включва възглавничка под таза на жената. Тя позволява по-дълбоко проникване и лесен достъп до G-точката.

Друг вариант на кучешката поза е да сте прилепени един към друг, даже леко "сплескани”. По този начин имате досег до долната част на гърба ѝ, която е ерогенна зона при жените. Тук отново имаме стимулация на G-точката.

1868395

Не можем да пренебрегнем и позите, в които жената е отгоре. Тя обича да ги изпълнява тъй като има повече контрол над ситуацията и се движи по начини, които ѝ доставят по-голяма удоволствие. При този вид пози мъжете издържат малко повече време, което е огромно предимство.

Друга възможност е да седнеш на стол, а тя да застане с лице (или по-точно гърди) към теб. Тази поза е подходяща за по-срамежливи жени, на които им идва в повече постоянният зрителен контакт.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ