Какъв е характерът на жената според алкохола, който цуцка

15.12.2014, 10:32

Пийте по едно и ги преценете

   
 
Какъв е характерът на жената според алкохола, който цуцка

Празниците идват, алкохолът е тука, а дамите около вас се нацуцкват здравата. За да разберете към коя да се насочите, според намеренията ви, е добре да знаете кой тип жени какъв алкохол предпочита - така ще можете да ги прецените от разстояние и да си спестите безплодни разговори...

Почитателките на шампанското са майсторки на флирта. Не биха имали нищо против да се омъжат за човек много по-възрастен от тях. Неверни са и често сменят партньорите си.

Почитателките на водката притежават силен характер и воля, не крият своите желания и освен това се напиват много бавно.

Почитателките на коняка обикновено са необвързани жени на средна възраст, които имат нужда от ласки и любов. Опитайте се да разберете душата им и те ще ви обичат вечно...

Почитателките на уискито са жени, уверени в себе си, които обичат да се държат непредсказуемо, когато пият. Напиват се бързо, а на сутринта предпочитат да не мислят за "снощи".

Почитателките на текилата са екстравагантни жени, които могат да се държат буйно и дори опасно, когато консумират алкохол, но след няколко по-солидни чашки бързо се кротват.

Почитателките на джин с тоник обичат да си придават важност и да размишляват над неща, от които нищо не разбират. Напиват се бързо, а на сутринта въобще не могат да си спомнят какво се е случило с тях.

Почитателките на червеното вино са емоционални и страстни натури. На пръв поглед могат да изглеждат сдържани, но отвътре бушува пожар. Напиват се бавно и с вкус, а в състояние на леко опиянение са неподражаемо прекрасни...

Почитателките на бялото вино са сдържани, хладни и пресметливи жени, които знаят своята цена. В повечето случаи остават трезви и внимават за поведението си. Прекрасни събеседници, те често отблъскват силния пол с външната си хладност, зад която се крие горещ темперамент.

Почитателките на ликьора предпочитат домашния уют, те са прекрасни домакини и готвят чудесни ястия. Обичат скъпите подаръци и са ласкави като котка...

Почитателките на бирата (това са нашите жени) са непретенциозни жени и отлични приятели. С тях можете да разговаряте на всякакви теми и можете да разчитате, че ще ви пазят гърба.

1450869

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ