Какво я кара да иска да спи с вас

25.05.2016, 15:00

6 причини

   
 
Какво я кара да иска да спи с вас

Може би си мислите, че неустоимият ви чар или изборът на правилното питие са били причината някоя мацка да си легне с вас. Извинете, че ще порежем егото ви, но няма сигурен начин, по който да накарате една жена да се съблече. Е, все пак има качества и действия, на които можете да наблегнете, ако искате някоя мадама да спи с вас. Изводите са направени от реалните разкази на жени за техните връзки или свалки за една нощ.

Внимателен и мил

След срещата ни той настояваше да ме изпрати до вратата и през цялото време държеше ръката ми. На следващата сутрин, когато ни свършиха презервативите, той излезе и се върна с вестник за мен, защото му бях казала, че обичам да чета вестник неделя сутринта. Освен това беше запомнил всичко, което бях споделила - към какво съм алергична и т.н. Това отношение ме караше да искам пак и пак да правя секс с него.

Клара, 27 г.

Може да говори хубаво

Бяхме се срещали няколко пъти, все още нищо сериозно не беше се случило. Докато се целувахме, той ме погледна настоятелно в очите и започна да ме целува по врата. Каза ми "Обичам шията ти, толкова е секси." Не знам дали беше заради увереността му, хубаво произнесените думи или заради цялата химия, но трябваше да спя с него веднага.

Фиона, 29 г.

Заслужава си риска

Може и да звучи странно, но само пет дни след като се запознахме, имах страхотното желание да спя с него. Никога преди не се бях чувствала така възбудена от някой мъж. Знаех си, че ще спя с него рано или късно, но се опасявах, че ако прибързам, после нещата няма да се получат. Но не можах да се сдържа, реших, че си заслужава риска. Четири години по-късно мога да кажа, че това беше добро решение.

Джен, 26 г.

Ръцете му

Бившият ми и аз бяхме приятели няколко месеца, преди да пристъпим към нещо по-сериозно. Когато започнахме да се натискаме, открих, че съм странно силно привлечена от ръцете му. Обичах да ги чувствам на кръста си, на лицето ми, когато ме целува. Казах му, че искам да ги усещам навсякъде по тялото си. И това беше истинско щастие през следващите две години.

Лаура, 28 г.

Отдаденост

След като се бях срещала с толкова мъже, които бяха емоционално недостъпни, които винаги са искали само секс от мен, не са били сигурни в чувствата си и са бързали да избягат, бях наистина изненадана, когато срещах този човек. Той ми обръщаше внимание, беше готов да правим планове заедно и не се страхуваше да се обвърже емоционално. Когато правихме секс, това беше най-хубавият секс в живота ни. Женим се през ноември.

Хедър, 32 г.

Увереност

По принцип не си падам по свалките за една нощ, но имаше нещо много привлекателно в този мъж, който срещнах преди няколко години в Лондон. От доста време бях на сухо и когато той ме заговори, му обърнах внимание. С охота отидох в апартамента му и правихме секс до сутринта. Той беше толкова уверен - думите му, гласът му, движенията му, всичко беше чудесно. Изобщо не съжалявам, че го направих.

Сара, 27 г.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ