Какво не знаете за пениса си?

17.02.2017, 15:00

Ще се изненадате

   
 
Какво не знаете за пениса си?

Когато стане дума за мъжкото ни достойнство всички започваме да се мислим за експерти. Но всъщност съществуват много факти, за които не бяхме чували до момента.

Можете да вдигате тежести с пениса си

1861697

Това се случва чрез овладяване на кунг-фу техника, която се изпълнява чрез увиване на ремъци около пениса.

Ерекцията преминава през няколко "етапа"

Изследване на Виагра през 90-те доказало, че твърдостта на пениса може да се определи по четиристепенна скала: по-голям, но все още не е твърд; не е достатъчно твърд за проникване; подходяща за проникване твърдост, но не твърд като камък; напълно готов.

Някои бактерии върху пениса могат да доведат до СПИН

Тази зона съдържа бактерии много от, които са безвредни или дори полезни. Върхът на пениса обаче приютява различни по вид бактерии, които повишават риска от ХИВ инфекция.

Сутрешната ерекция може да бъде болезнена

1861694

Мъжът обикновено получава от 3 до 5 ерекции по време на съня си. Болезнените такива са сравнително рядко състояние и се получават докато сте заспали.

Жените виждат пениса ви по-голям отколкото е

1861695

Паметта им играе шегички май! Но никак даже не се оплакваме!

Можете да слагате пиърсинг на пениса си, колкото пъти си поискате

1861696

Само ще кажем, че мъжът, който държи рекорд за най-много пиърсинги по тялото, Ролф Бухолц,  има точно 453 обеци, 278, от които са на пениса му.

Усуканите тестиси могат да бъдат много опасни

Тестисите не се заплитат толкова лесно, колкото слушалките на телефона ви. Но все пак е възможно единият от тях да се увие около другия и да прекъсне потока от кръв. Няма нужда да обясняваме колко много боли. И на всичкото отгоре може да ви коства единия тестис.

Ерекциите ви карат да вземате погрешни решения

1861693

Докато е възбуден, мъжът може да хареса миризмата на цигарения дим, да се съгласи на тройка с друг мъж и дори да си харесат обувки на висок ток.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ