Какво наистина мислят мъжете за женското тяло

25.07.2016, 17:15

Време е да си кажем истината

   
 
Какво наистина мислят мъжете за женското тяло

Не познаваме жена, която е напълно уверена в себе си и тотално и категорично харесва тялото си. Да, има такива, които се правят на непукистки или лъжат, че именно големият им задник е чарът им. Но истината е, че всички дами, които си падат по мъже, разбира се, се интересуват от тяхното мнение и именно то е водещо за самочувствието им.

Искате ли да разберете какво наистина мъжете мислят за телата на жените? Нека започнем с това, че много малко от нас харесват само един тип женско тяло. Ние, мъжете, знаем, че жените са различни и сме нясно с физическите различия у хората.

Един мъж може да ви намира за секси, дори вие самата да не се харесвате

Знаете ли, че много мъже харесват именно малките гърди? И ако някоя мадама има комплекси от малкия си бюст, то тя трябва да е спокойна - много от нас си падат по малки и стегнати гърди, а не по големи балони, които не могат да си намерят място. Имайте това предвид. Жените притежават умението да привличат мъжкото внимание именно върху частите от тялото, което самите те харесват.

Увереността е важна

Да, човек без комплекси няма и това го знае всеки нормален мъж. Но ако една жена познава достойнствата си, увереността ѝ ще проличи и ще привлече мъжете. Така че, тялото невинаги е с водеща роля. Важно е и цялостното държане.

Мъжете гледат женската фигура като цяло

Никой не избира гените си. Някои жени са кльощави, други са по-пухкави, трети са високи и едри, а четвърти - мънички и нисички. Ние, мъжете, обаче обичаме да гледаме жените цялостно. Ако една дама има съразмерна фигура, то тя ще зарадва мъжкото око, независимо с какво тяло е.

1752895

Бръчките не са чак такъв проблем

Много дами се притесняват от бръчките си, но истината е, че повече мъже ги намираме за чаровна добавка към женската красота.

Мускулестите жени не са приоритет

Да, голяма част от мъжете обичаме да тренираме и да извайваме тела, но това не значи, че на всяка цена харесваме мускулести жени. Често предпочитаме женствени и естествени жени, отколкото такива, които са обсебени от тренировките.

Косата не е чак толкова важна

Цветът и формата на прическата са по-важни за самата жена, отколкото за мъжа до нея. Да, ние може да ви харесваме повече с руса, отколкото с червена коса и с по-дълга, отколкото с по-къса прическа, но като цяло начинът, по който носите косата си, не е водещ за това дали ще си паднем по вас или не.

Често недостатъците ни привличат

Жените, които са сякаш излезли от шаблон, не са особено интересни за мъжете, особено ако търсят нещо по-сериозно от обикновен флирт. Така че не се страхувайте от различията си, може би те ще са точно това, което ще привлече мъжете.

1752897

Не се разочароваме чак толкова лесно

Жените смятат, че голото им тяло ще разочарова мъжете. Истината е, че повечето от нас са впечатлени от факта, че пред тях има гола жена и рядко биха се занимавали с това да определят коя част от тялото на тази жена им харесва и коя им е неприятна.

Не трябва да се оплаквате от теглото си

Това може да отблъсне всеки мъж. Знаете ли, че над 70% от мъжете препочитат да имат връзка с жена, която обича да яде, отколкото с претенциозна кифла, която знае само да мрънка? Е, вече знаете.

Гърдите са важни

Да, всички мъже се интересуват от женските гърди, така че не бива да се дразните на този факт.

Гледаме походката ви

Ако ходите като каубой, вероятно няма да привлечете много мъжки погледи, но ако сте усъвършенствали походка на газела, макар и да имате по-пухкави бедра, повече мъже ще обърнат глава след вас. Даже глави.

Жените от списанията са просто визуален блян

Повечето мъже предпочитат истински, нормални жени, а не преследват обработени изображения, показващи перфектната жена. Няма перфектни жени. Няма и перфектни мъже.

Сравненията с други жени са смешни

Не харесваме жени, които искат да са като някоя друга. Да, всеки има нещо като модел, който следва, но няма как да се превърнеш в друг човек. Харесваме жени, които са открили своите качества и са направили от тях своя водеща сила. И не, не говорим за големи деколтета и къси поли, а за самочувствие и женска увереност.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ