Какво мислят мъжете, когато жените си свалят сутиена?

31.01.2017, 17:15

"Не съм платил за това!" и още

   
 
Какво мислят мъжете, когато жените си свалят сутиена?

Разбира се, всичко в кръга на шегата. Ето какво обсъждат мъжете в свещената земя на мъжките форуми. Доста интересни мнения се показаха...

Евгений Иванов:

1849938

Нищо не си мислим, на ясно сме, че гравитацията е безсърдечна кучка. Обаче понякога разликата "със" и "без" е просто потресаваща.

Филип Чьорни:

1849941

Опитният мъж знае на какво са способни сутиените. В шок може да се окажат само мъжете, които не са виждали достатъчно много женски гърди. Това, разбира се, е поправимо.

Владимир Василев:

1849940

Ъъъ... секунда, къде са точно тези, които бяха преди малко? Аз пък друго очаквах... Ех, наивните хлапаци все още вярват във фокуси. В крайна сметка женските форми са красиви и без да ни лъжат с подплънки и прочие замазки.

Антон Колинко:

1849939

Мъжете обикновено не се влюбват в циците, а в косата, очите, усмивката, смеха. Функцията на сутиена е известна на всеки пораснал мъж. На мен ми е по-интересно как реагират жените, на мъжете с подплънки в гащите.

Макс Илин:

1849937

Освен шегите "губят си формата" – извинете, това е разтегливо понятие. Всеки мъж с известен опит е наясно какво се случва в сутиена и ситуацията не ги ужасява, ако дори леко ги напряга.

1849943

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ