Какво казват частите на тялото за размера на мъжкото достойнство

15.12.2015, 11:45

Не можем да излъжем природата

   
 
Какво казват частите на тялото за размера на мъжкото достойнство

Знаете, че жените си имат някакви техни системи, чрез които разбират колко е голям членът на мъжа, още преди да са го видяли по Адамово облекло. Разбира се, всяка дама си е отработила индивидуален подход и стратегия. Според БГНЕС обаче собственото ни тяло издава с какъв по вид и дължина подизпълнител разполагаме, така че колкото и да се опитваме да излъжем, май няма смисъл.

Едва ли не всяка част от мъжкото тяло дава определена индикация за размера на пениса. Поне така твърдят учените, с които хората не смеят да спорят, защото никой не ги е виждал на живо. Нека заедно видим как собствените ни тела ни издават, гадовете.

1. Ръстът

Знаете приказката за ниския мъж с големия жезъл и обратното. Истината е, че зависимост между височината на мъжа и дължината на най-добрия му приятел няма, но едно е факт - средните на ръст и по-ниските мъже се радват на по-голяма популярност сред дамите.

2. Окосмението по тялото

Според дамите, щом един мъж е много космат, то той е истински звяр в леглото. Респективно лишените от косми страдат от липса на тестостерон и следователно са гола вода в секса. Оказва се, че такава зависимост няма, а жените просто се опитват да измислят логично обяснение за маймуната в леглото си.

3. Косата

Много дами смятат, че плешивите мъже са по-страстни любовници. ВНИМАНИЕ: Това е истина. Според учените (пак тези анонимници) оплешивяването е следствие от усилено производство на мъжки хормони, което влияе на сексуалното темпо. Ще завършим с поезия: Колкото си по-плешив, толкоз в секса си по-див!

4. Цвят на косата

Злите езици говорят, че тъмнокосите мъже са по-търсени сексуални партньори, защото по чисто географска логика обитават по-топлите страни. Русите пък били в по-северните части на света. За този фактор не можем да коментираме.

5. Пръстите на ръцете

Да, дамите твърдят, че именно по пръстите на ръцете се ориентират най-лесно с колко голям пенис евентуално ще си имат работа по-натам. Някои мацки гледат показалеца и средния пръст, други предпочитат палеца. Оказва се, че този подход не е съвсем грешен и мъжете с по-малки ръце и по-къси пръсти обикновено са с по-малки подизпълнители. Нека всички си погледнем ръцете сега.

6. Носът

Не знаем кой е решил, че размерът на мъжкия нос е индикатор и за размера на члена, но според уважаемите учени двете части на тялото нямат нищо общо. Сори, Моше.

7. Стъпалата

Ако носите 47 номер обувки, не е задължително и пенисът ви да е с олимпийски размери. Това е положението.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ