Какво жените считат за изневяра

27.06.2016, 17:15

Може да се учудите

   
 
Какво жените считат за изневяра

Когато чуете думата изневяра и веднага се сещате за физическо правене на секс, нали? Е, да, но жените имат друга гледна точка. За тях изневярата е много други неща. Не сте и подозирали какви.

Прекарване на време с нов приятел/ка

Според жените, ако техният приятел се вижда от време на време с някоя жена, ако си пише и общува с нея, дори и да не са интимни, това е изневяра. Въобще, ако мъжът споделя за чувствата си с друга, различна от своята половинка, това е изневяра. Жените считат това за емоционална нечестност и предателство.

Мастурбиране и гледане на порно

Понякога жените могат да се почувстват пренебрегнати и излъгани, защото техният мъж мастурбира, докато гледа порно, но има затруднения да го вдигне в спалнята с тях. Дори да няма намесена друга жена, това си е вид изневяра за тях.

Общуване с бившата

Истината е, че никоя жена не би била възхитена, ако мъжът поддържа връзка (независимо по какви въпроси) с бившата си. Дори и да се налага такова общуване, не трябва да се прекрачват някои граници,. Жените приемат, че ако бившата на гаджето им реши да го изненада на работа с кутия понички, това предполага изневяра. И сигурно са прави.

Пазенето на мръснишки снимки от предишни връзки

Жените не разбират защо пазите голите снимки на бившите си приятелки. Дали мастурбирате на тях? Или искате да ги използвате, за да отмъстите на бившата си? И в двата случая на тях им мирише на нещо гнило.

Не си носите брачната халка

Жените приемат, че мъжката халка казва "Женен съм, не съм свободен, не търся секс". Ако не я носите, жена ви веднага ще ви заподозре в изневяра.

Всичко, което си мислите, че ще я вбеси

Вие много добре знаете какво би ядосало жена ви, кое тя би приела като изневяра. Ако си го помислите, докато чакате колежката си да излезе от тоалетната, за да я заведете на обяд, вероятно това за жена ви е изневяра.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ