Какво да правите, когато вече сте заедно?

28.07.2014, 10:16

Работата ви не е завършена

   
 
Какво да правите, когато вече сте заедно?

Много хора решават, че след като си хванат гадже значи мисията е изпълнена и вече няма пред кого да се доказват. Което е голяма грешка. Всъщност истината е точно противоположната – с началото на връзката трябва да започнете да се трудите още по-упорито. Вижте кои са нещата, които трябва да направите, ако не искате скоро отново да се озовете на пазара на необвързаните.

Забавлявайте я

Жените, особено младите, винаги искат да се забавляват. Неслучайно според жените чувството за хумор е едно от най-важните качества на мъжа. Ако не умеете да и осигурявате добро прекарване не очаквайте тя да се навърта за дълго около вас. Ключът към това са малките неща – гъделичкайте я. Замерете я с пуканка в киното, пробвайте някой парцал, когато ви завлече в магазин за дрехи... Такива неща.

Накарайте я да се чувства секси

Този раздел се състои от 4 подраздела – интересувайте се от нея, правете и комплименти, закачайте се и (разбира се) правете качествен секс. Тези неща са изключително важни за жените, което означава че неизбежно ще станат важни и за вас. Дори да не сте от най-сантименталните типове (в което няма нищо лошо) от време на време ще трябва да се стараете. Просто е – светът е голям и ако вие не можете да я накарате да се чувства секси тя просто ще излезе и ще си намери някой, който може. Вие решавате.

Накарайте я да се чувства защитена

Зарежете феминистките глупости за "силната и независима жена", които станаха модерни през последните години. Откакто свят светува едно от природните задължения на мъжките индивиди е да защитават женските. Така е при абсолютно всеки биологичен вид. Трябва да я накарате да се чувства комфортно във вашата компания. Ако веднъж сте я накарали да се отпусне и наистина да бъде себе си значи сте отбелязали голяма червена точка в актива. Продължавайте така.

Жените искат да се чувстват обичани

Бързаме да уточним, че "секси" и "обичани" не е едно и също. Тук водеща е романтиката, а не еротиката. Трябва също да се знае и още нещо – любовта е двупосочен процес. Ако вие постоянно правите усилия, за да я накарате да се чувства специална, а тя дори не си мърда пръста в тази насока значи има нещо много сбъркано във връзката ви. Ако такъв проблем обаче не съществува, си оставаме на основната теза – от време на време правете малки неща, които ще я накарат да се почувства добре. Цветя, бонбони, някоя от онези парени дрънкулки, по която жените си падат... Интелигентни хора сте, все ще измъдрите нещо.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 29.07.2014 | 20:26
1 Много джентълментска статия.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ