Какви сте в секса според начина, по който ядете яйца

03.07.2015, 13:14

Най-авторитетното изследване на света!

   
 
Какви сте в секса според начина, по който ядете яйца

Не семейството, а яйцата са основната градивна частица на обществото. Без яйца светът нямаше да бъде същият - нямаше да има омлети, нямаше да има Великден, нямаше да има салмонела. Абе - с една дума "скука". Освен това, оказва се, яйчицата са показателни и за това какви сме в секса.

Не, не се чудете. Има сигурно 1000 различни начина за приготвяне на яйца, така че като нищо именно това може да е ясен знак какви са сексуалните ни характери. За да проверим заедно дали данните са верни, ви представяме пет от най-популярните готвени разновидности на яйцата и сексуалния им еквивалент.

На очи, но с мек жълтък

Доста сте разхвърляни. Всеки, който обича яйцата му на очи да са леко лигави отгоре, си пада мръсник в леглото, което в никакъв случай не е лошо. Повечето хора ви намират за неустоими, а другите - за твърде агресивни. Но вие сте ок и с двете мнения.

Бъркани

Тъй като бърканите яйца са леко детска история, сексуалният ви живот също е "малчугански". В такъв смисъл, че често сте нерешителни и объркани, когато става дума за секс и свалки. Но когато харесате нещо, влагате всичките си умения в него. Готови сте дори да жертватте собствения си сексуален кеф, само и само партньорката ви да е щастлива и доволна.

Класически яйца на очи

Хората, които обичат класическите яйца на очи са почти идеалният сексуален партньор - адекватни, но не прекалено самоуверени, рядко сте готови да учите нови неща, но не е зле да поразнообразите секса. И яйцата.

Твърдо сварени

Точно както варените яйца, на вас ви трябва по-дълго време, за да станете "готови". Това е добре за сексуалните ви партньори, защото издържате дълго, но едновременно с това е и зле - защото трудно успяват да ви задоволят.

Рохки

В секса сте нетърпеливи и, уви, свършвате бързо. Е, може би не е чак толкова "уви", защото всъщност успявате много бързо да се възстановите и да "повтаряте" упражнението. Жените направо се разтичат по вас, също като жълтъка на рохкото яйце.

Омлет

Хубавото на омлета е, че всеки може да слага в него каквото си поиска. Ако обичате да ядете омлет, вие сте човек, който харесва експериментите в секса, но не прекалено. Винаги знаете мярката си и затова хората напълно ви се доверяват, що се отнася до секса.

Яйца по панагюрски

Вие сте народен човек, обичате секса, а понякога дори и по-грубия секс. Изобщо не се страхувате да експериментирате и да си казвате директно какво ви се иска и какво ви кефи. Сексът с вас е шумен и запомнящ се.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ