Как мъжете отблъскват жените

10.02.2016, 20:00

Вадете лист и молив

   
 
Как мъжете отблъскват жените

Земята се върти. Светът се променя. Включително и женският вкус за мъже. Затова през определен период от време нещата, които привличат и съответно отблъскват жените у мъжкия пол, започват да се различават от вече познатите ни.

Е, в началото на 2016 г. е идеалният момент да ви запознаем с обновения списък на топ 10 типове мъже, които отблъскват жените.

1. Мъже, които са обсебени от фитнеса

Ако тренирате, това е добре. Но не е необходимо да говорите само за това и да заливате профилите си в социалните мрежи със селфита от залата.

2. Мъже, които са демотивирани

Става дума за онези пичове, на които им е все едно какво се случва в живота им, стига да имат достатъчно пари за пиене и ядене. Ами не е ок и жените бързо губят интерес към такива мъже.

3. Мъже без какъвто и да е стил

Да, кофти е, че мацките ви съдят по дрехите, които носите, но реално това е самата истина. Затова се постарайте външният ви вид да е максимално близък до безупречността.

4. Мъже, които харчат парите си безотговорно

Купуват пет тави с шотове и плащат за безумно скъпи неща. И за какво? Просто ей така? Жените намират това за тъпо.

5. Мъже, които прекаляват с козметиката

Наясно сме, че светът се променя и все повече представители на мъжкия пол "залитат" по козметичните продукти, но с нищо не бива да се прекалява.

6. Мъже, които са егоисти

Във всичко, дори и в секса. Всеки трябва да е поне малко егоист, но много хора не познават границите и се превръщат в гадняри. А жените търпят гаднярите до едно време. И после си тръгват.

7. Мъже, които не са кавалери

Дори малко. Не е нужно да ѝ пеете серенади и да ѝ пишете любовни писма. Едно отваряне на вратата и даване на път е напълно достатъчно.

8. Мъже без чувство за хумор

Чувството за хумор е нещо, което не може да се имитира. Или го имаш, или си зле. Това е.

9. Мъже, които ревнуват

Е, това е естествена реакция, но прекалената ревност е в състояние да отблъсне и най-влюбената жена.

10. Мъже, които не спират да флиртуват

Ако вече имате жена до себе си или сте излезли на среща, не е редно да продължавате да флиртувате с други жени. Ако го правите, често ще оставате сами.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ