Как да я накараш да иска секс постоянно?

22.02.2017, 18:45

Любопитен ли си?

   
 
Как да я накараш да иска секс постоянно?

Постоянно ти се иска, но тя не е в настроение? Желаеш да правите секс по-често, но не се получава? Уверяваме те, че след като изпробваш нашите съвети, тя няма повече да се оправдава, че я боли главата и ще те желае повече от всякога!

Жените обичат да се чувстват желани. 

Флиртувай се нея в продължение на целия ден. Ако сутринта я изненадаш със секси съобщение, това определено ще пробуди сексуално напрежение у нея и ще си мисли за теб през целия ден.

Подобри любовната игра

 

Недей да си мислиш, че като я хванеш за гърдите, тя автоматично ще те пожелае. Вместо това я целуни по рамото, прокарай ръка по тялото ѝ и започни да я целуваш продължително.

Научи се да я докосваш на правилните места

Можеш лесно да разбереш кои са като следиш реакциите ѝ, които следват след всеки един твой допир. Говори ѝ мили неща, припомни ѝ приятен момент от вашето запознанство и не забравяй да ѝ напомняш колко много ти харесва да бъдеш с нея.

Колкото и да се правят на съвременни модерни жени, дамите си падат по клишетата. Подари ѝ букет цветя или кутия бонбони. Определено няма да сбъркаш.

Заведи я на място, което харесваш

1866210

Заети сте по цял ден и не ви остава много лично време, което да прекарате един с друг. А една връзка има нужда да се поддържа. Затова е добре да разнообразявате спокойната вечеря вкъщи с разходка в парка или посещение на бар с жива музика.

Не е нужно всичко, които правиш да е секси

Едно изхвърляне на боклука или измиване на чиниите от твоя страна ще я настрои още по-положително към теб. По този начин ще ѝ покажеш колко много държиш на нея. Е как да не те пожелае след това?

1866211

Старай се да даваш всичко от себе си докато правите секс

Когато и за нея има полза от сексуалния контакт, тя ще го желае още повече!

Обърни внимание на външния си вид и на отношението си

Спри да носиш онази скъсана тениска с леке от лютеница. Колкото и да ти е любима и удобна, с нея определено отблъскваш дамата до себе си. Не забравяй, че жените отделят часове пред огледалото, за да те впечатлят. Постарай се и ти да правиш добро впечатление, колкото и да сте си близки.

Най-важното обаче е да си мил с нея. Тя не е просто жената, с която ляга до теб всяка вечер.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ