Как да си направиш съвършения dick pick

11.07.2017, 14:15

Чети и изпълнявай!

   
 
Как да си направиш съвършения dick pick

В последно време изключително много нашумя т.нар. dick pick или снимка на пениса ти. Съществува една специална категория мъже, които си мислят, че жените си умират да гледат снимки на пениси в чата. Истината е, че няма как да сме сигурни на 100% дали мацките се кефят на такива неща или не. За разлика от жените, мъжете обожават да получава голи снимки, но при dick pick нещата стоят по-малко по специфичен начин! Именно затова ще ти дадем няколко съвета, за да не се изложиш, когато решиш да изненадаш някоя дама с това еротично произведение на изкуството.

1943472

Имай предвид, че получаването на подобна снимка може да се окаже изключително незадоволително преживяване за една жена, затова трябва да си много внимателен. Запомни, че началната фаза на една връзка не е подходящ момент да зашлевиш момичето  изображение на атрибутите си.

1943473

Независимо дали искаш да получиш или изпратиш гола снимка, по-добре първо попитай. Не е по-срамно от това да изненадаш не чак толкова приятно мацката с нелицеприятно изображение на интимните ти части. Пък и има жени, които не биха искали да виждат такива снимки изобщо, дори и в напреднала връзка. Дори не си и помисляй да пращаш dick pick на непознати мацки в приложенията за запознанства. За тях ще си просто поредния ненормалник, който очевидно има проблеми с размера си.

1943471

И тук стигаме до композицията на снимката. Не си мисли, че dick pick-ът е шега работа. Зле позиционираният главен обект може да предизвиква още по-негативна реакция от очакваната. Ако не обръщаш внимание на детайла, по-добре изобщо не изпращай снимката.

1943475

В никакъв случай не поставяй предмет за сравнение на размера, било то банан, линия, молив. Големите мъже не си мерят пенисите с линийка.

Скучно би било да заснемеш приятеля от птичи поглед, няма да е като гледките заснети с дрон, повярвай ни. Мисли по-креативно. Не зуумвай прекалено много и включи част от бедрото си, крака си или друга част от тялото, която е в близост до хубавеца. Пробвай и някоя поза пред огледалото. Светлината от лаптопа няма да свърши добра работа, довери се на естественото осветление. Добре е композицията да включва и ръка, която придава завършен вид на творбата.

1943470

Не забравяй, че независимо от резултата, трябва да се забавляваш. Дори да те напсуват и да те обявяват за психар, опитът определено си струва. Понякога един случаен dick pick може да доведе до неочаквани обстоятелства.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ