Как да си направиш домашно порно

10.10.2021, 18:00

С мерак

   
 
Как да си направиш домашно порно

Признай си… мисълта за домашен порно запис е минавала през ума ти многократно. Вероятно дори си го споделял тази идея и с приятелката си. Идеята не е лоша и ако го направите както трябва, това може да ви сближи още повече като двойка.

Винаги е добре да си подготвен и да си наясно какво трябва и какво не трябва да правиш.

Като за начало ще трябва да си набавиш подходяща техника. Качественият филм, макар и домашен се нуждае от качествена камера. Трябва да си наясно, че при евтините камери резолюцията и много лоша, а на теб това не ти върши никаква работа.

Заложи на лека камера с прилична резолюция и гледай да е малка, за да я пренасяш и местиш по-лесно.

След това обърни внимание на външния си вид.

Може би не забелязваш някои несъвършенства, но камерата определено ще ги улови. Съсредоточи се върху местата, на които попринцип не обръщаш внимание и следи за странни косми или белези по тялото.

1893157

Следващо по важност е самото ти представяне.

Може и да си много добър в леглото, но пред камера е различно. Трябва да се постараеш да издържиш по-дълго, да "се композирате" под определен ъгъл, за да се вижда добре, да сменяте гледната точка на камерата, както и плановете при смяната на всяка поза.

1893155

Изключително важни са авторките права

Едва ли ще ти се мисли за това в определения момент, но трябва да провериш как стоят нещата. Записът е за лична употреба и затова трябва да разполагате с едно единствено копие от него. Ако го качите на флашки и други алтернативни източници ще има опасност трети лица да се докопат до записа ви.

За да сте сигурни, че никой няма да злоупотреби с порнографския ви материал, погледайте го в продължение на седмица и след това го изтрийте завинаги.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ