Как да се държиш на първа среща?

26.09.2021, 10:00

Ето няколко предложения

   
 
Как да се държиш на първа среща?

Както знаем, първото впечатление е най-важно. За да впечатлиш девойката, с която излизаш на първа среща трябва да се довериш на няколко просто правила, които със сигурност ще ти гарантират следваща среща.

Внимателно избери мястото

Идеята на първата среща е да разговаряте и да е опознаете в известна степен. Ако мястото е прекалено оживено и шумно няма да можеш да чуеш собствените си мисли, а какво остава за провеждането на смислен диалог.

За какво да си говорите?

Ако си на среща с непозната, то е ясно, че няма как да знаете кой знае какво за нея. За да избегнеш неловкото мълчание, попитай я какви са хобитата ѝ, каква музика слуша или завържи разговор за нещо актуално.

1862715

Обърни внимание на външния си вид

Постарай се да изглеждаш прилично и не изпадай в крайности. Не се обличай като клошар с тениската, която носиш от два дни, но гледай и да не се костюмираш – напълно излишно е (освен, ако обстановката не го изисква).

Дръж се любезно и възпитано

Жените обичат някой да им отвори и задържи вратата. Не бъди скромен от страна на комплименти. Направи положителен коментар за прическата или пък облеклото на дамата.

И накрая...

Предложи да я изпратиш след края на срещата, особено, ако навън вече е тъмно. В повечето случаи девойката ще откаже, но винаги можеш да ѝ повикаш такси, за да си спокоен, че ще се прибере благополучно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ