Как да режисираш собствен порно филм

26.10.2016, 17:15

За да изглеждате добре с мацката

   
 
Как да режисираш собствен порно филм

Да заснемеш домашно порно така, че да не те е срам, след време, да го покажеш на внуците е доволно сложно изкуство. Ако решиш да се пробваш на това поприще, ето няколко съвета.

1. НЕ ЗАПОЧВАЙ БЕЗ ПЛАН И ПОНЕ ЕЛЕМЕНТАРЕН СЦЕНАРИИ

Мацката най-накрая се е навила и вие даже вече сте в кревата. Ама какво да правите? Боязливото мълчание и срамните погледи към камерата не са много за предпочитане. За да избегнете това планирайте поне позите или измислете малък сценарии. Например, Карлсон се обърква и влиза през прозореца на гола учителка.

2. ПОМНЕТЕ КЪДЕ Е КАМЕРАТА

В крайна сметка не трябва да ви пречи, но и да не снима завесите в стаята. Сложете камерата върху статив (или не много високо детенце) и я нагласете така, че да снима леко отдолу.

3. ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ОКОСМЯВАНЕТО

"Обърни внимание" – означава премахни го. Иначе какво ще обясниш на внуците: "А ето на това клипче, Йети се опитва да изяде баба ви!".

1795980

4. ОСВЕТЛЕНИЕ

Това е много важно. За да се получи красив еротичен клип, осветлението трябва да бъде приглушено. Опитай с естествена светлина от камина или свещи, може да пробваш и с телевизора. Ярката светлина ще ви отврати до толкова, че едва ли ще ви се прави секс известно време.

5. НЕ БЪРЗАЙ ДА ЗАПОЧВАШ

Камерата няма как да не смущава, за това трябва качествена прелюдия. А може да ви смутят и приятелите, които сте поканили в качеството на видеооператор и осветител.

6. НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ИМИТИРАШ СТОНОВЕТЕ ОТ "ФИЛМИТЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ"

Първо, че тях обикновено ги добавят след филма, а реалният секс съвсем не звучи толкова еротично. По-добре сложи някаква музика за фон, след като се заемеш да обработваш видеото.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ