Как да правим секс в лусиден сън

04.03.2015, 16:17

Хубаво, като в сън

   
 
Как да правим секс в лусиден сън

Терминът "лусиден сън" е измислен в началото на ХХ-ти век от холандец на име Ван Ийдън. Главната особеност на тези сънища е, че спящият знае, че сънува (lucid – разбираем, ясен). Сами се досещате какви щуротии бихме правили, ако владеехме техниката, позволяваща ни да контролираме подсъзнанието си. Едва ли се съмнявате, че през цялото това време не сме обърнали внимание на начините, по които да хакнем собствения си мозък.

Представете си, ако можехте да изживеете всяка ваша мечта, било то и само в съня си. Представете си и че Div.bg знае коя е тази мечта и може да ви светне малко по темата. Е, това последното няма нужда да си го представяте, защото следват инструкциите на тема "Как да правим секс в лусиден сън?"

Не знаем дали наистина позицията на тялото и начинът на дишане по време на сън са определящи за това дали ще сънуваме секс. Знаем обаче, че желанието да можем да контролираме любовните си преживявания докато спим е причина номер едно, мотивираща хората да се научат да управляват сънищата си.

Да управлявате лусидните сънища означава да сте в състояние да изпълните фантазиите си толкова осезаемо и ярко под формата на сън, все едно сте будни. Въпросът е дали еротичните сънища наистина могат да бъдат контролирани и дали начинаещите в занятието са способни да го практикуват. Четете...

Възможен ли е сексът в лусиден сън?

Може да сте сигурни в това. Трябва да знаете обаче, че никак не е лесно да го предизвикате, тъй като подсъзнанието има коренно различни идеи от вашите. Например, заспивате с мисълта за образа на Диляна Попова, а сънувате Сашка Васева. Демотивиращо. Друг път може да успеете да създадете образа на идеалния сексуален партньор в съня си, но той да е абсолютно незаинтересован от вас или въобще да не ви вижда. Не трябва да забравяте, че образите в съня ви са проекции на собствената ви психика и тяхната мисия далеч не е да правят секс с вас. За да имате повече лусидни секс преживявания, на първо място трябва да осъзнаете какво мотивира образа в съня ви. Вместо да го третирате като сексуален обект, отворете се към него и му предложете споделено интимно преживяване. Ако се отнасяте зле с обекта на сексуално желание в съня си, то бъдете готови да останете разочаровани, а лусидният рай да се превърне в кошмар. То се оказа, че жените в съня са същите като в реалността...

Истински ли са оргазмите в лусидните сънища?

Да предположим, че сте успели да свалите мацката в съня си и вече правите напълно осъзнат, лусиден секс с нея. Какво се случва... накрая? Оказва се, че има научни изследвания точно по тази тема. Специалистите са установили, че лусидните оргазми може да са придружени от реална физическа реакция, включително повишена сърдечна честота, промени в съдовата тъкан и други мускулни реакции. Понякога пък така нареченото "свършване" се случва единствено в съня, което не го прави по-малко реално, докато сте под лусидно-сънно въздействие. Разбира се, има и случаи, в които оргазмът в съня се оказва и оргазъм наистина... ако ни разбирате правилно. Проблемът на тепърва прохождащите в лусидните сънища е, че докато правят секс в съня си, трудно успяват да се задържат спящи до заветния миг. В този смисъл, лусидните секс преживявания не са идеални за аматьорите. Е, все отнякъде трябва да се започне...

Етичен ли е сексът в лусидните сънища?

Как бихте се почувствали, ако сънувате еротичен лусиден сън, но не с партньора си в реалния живот? Изневяра ли е това или просто сън – въпрос на лични разбирания, така че обсъдете го с партньора си и се разберете по темата. Според нас няма нищо лошо да изследвате своята сексуалност в едно различно измерение, каквото е сънят. Нужно ли е да се създават подобни ограничения между партньорите, след като това не се случва наистина, а възбудата в лусидното преживяване не се причинява от друг, а от собствения ви ум? Преценете, но не забравяйте, че и жена ви като нищо вършее из сънищата си (защо да е по-различно от реалния живот).

Има още един противоречив аргумент, който, разбира се, отново е въпрос на дебат с партньора. Става въпрос за случаите, когато сте привлечени от реално съществуващ човек, различен от сексуалния ви партньор. Редно ли е да дадете свобода на фантазиите си и да включите този човек в еротичния си лусиден сън? Имайте предвид, че сексът в съня с някого, когото познавате в реалния живот, повишава значително чувствата ви към него. При така създалите се обстоятелства може да се поспори дали това е честно спрямо партньора ви.

Не забравяйте, че в края на краищата, все пак вие сънувате и понякога каквото и да правите, сценарият на подсъзнанието надделява и лусидните сънища стават неконтролируеми, така че не се учудвайте, ако партньорката в еротичния ви сън се казва Иван.

Съветваме ви дори по време на еротичен сън да използвате предпазни средства. Да не се окаже, че вместо лусидни секс-партньори трябва да сменяте лусидни памперси.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ