Как би изглеждало порното в реалния живот

29.01.2015, 17:10

Или защо, уви, тези филми са мега нереалистични

   
 
Как би изглеждало порното в реалния живот

Ако досега не сте осъзнали, порно филмите не са продукциите, които най-реалистично отразяват реалния живот. В реалността много повече хора носят бельо и не всички винаги са готови за едночасов секс със случаен непознат. Нека погледнем някои от най-често срещаните ситуации в порното и как биха се развили те в живота, който всички ние с вас живеем.

Доставчикът

В порното: Неочаквано на вратата се появява доставчик на пица. Отваря му супер натокана жена, която се е облякла все едно отива на чалга дискотека, а не е по развлечена тениска и още по-развлечен клин. Или пък е облечена по хавлия. Тя издърпва доставчика вътре и настоява да правят секс без предпазни средства.

В реалността: Който и да си е поръчал пицата, първо ще си я изяде, за да не изстине. А дори и да се окаже, че доставчикът и жената действително са решили да правят секс, то актът ще бъде прекъсван през пет минути от шефа на мъжа, на когото не му е понятно как така една единствена доставка отнема цял час.

Докторът

В порното: Доктор започва рутинен преглед на атрактивна пациентка, а след това я преглежда и в зони, които са си здрави. На кого е нужна Хипократовата клетва, като има пациентки с такива гърди?!

В реалността: Освен сестрата, която е в съседната стая, другите лекари, които влизат и излизат, болните, които нахалстват, дори телефонът няма да ви остави да правите секс с пациентка. Да не говорим, че може и да ви осъдят.

Учителката

1467557

В порното: Секси учител - мъж или жена, пише лоша оценка на ученик/чка, но дава ясно да се разбере, че оценката може да се повиши след малко орални ласки. Ученикът/чката няма търпение да започне повишаването, даже кани и други съученици да се включат.

В реалността: Ако една учителка предложи секс срещу по-висока оценка, не само ще влезе в новините, но и ще се прости с работата си. Да не говорим, че секси учителки или почти няма, или не са преподавали точно на нас, така че изобщо не можем да си представим по-пикантни сценарии с даскалките ни по математика.

Мащехата

В порното: Млад мъж си стои в стаята и прави любов с ръката си. В този момент доведената му майка влиза и го хваща насред деянието. Той се извинява, но е притеснен. Тя не е, защото от дълго време иска да прави секс с доведения си син. В началото той се дърпа, но след това се отпуска и върши такива неща, че после на семейната вечеря не смеят да се погледнат в очите.

В реалността: Това е някакъв абсурд бе, хора!

Стопаджийката

В порното: Момиче има нужда някой да я... извози, така че отива на стоп. Спира ѝ бус, пълен с яки мъжаги без бельо, които са готови да я закарат където тя поиска. Тя, разбира се, се съгласява като в замяна им позволява да ѝ бъркат в гащичките.

В реалността: Първо стопаджийката никога не е сама. Обикновено с нея е и гаджето ѝ с расти, което се крие в храстите, защото никой не спира като го види на какво прилича. А ако някой ги качи, последното нещо, за което може да мисли, е секс.

Детегледачката

В порното: Пълнолетна е, но прилича на момиченце. Докато надупена бърка в хладилника за течен шоколад, бащата, който я е наел, я вижда и решава да я накаже. Тогава тя признава, че си пада по него и ще му го докаже орално, после и двамата ще викат от удоволствие. Детето обаче няма да се събуди.

В реалността: Покажете ни секси детегледачка и ще ви дадем 15 лв.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ