Искате ли безплатно пор*о?

20.04.2018, 18:00

Взимайте си по-бързи душове

   
 
Искате ли безплатно пор*о?

Искате ли безплатно пор*о? Спрете да харчите толкова топла вода.

В чест на Деня на Земята, RedTube излезе с нов начин да се опита да подкани потребителите да пестят вода: като им предложи премиум за абонамент за седмица.

Всичко, което трябва да направите, е да си взимате по-къси душове. Това е доста лесно. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението им Save Water Challenge, да натиснете "старт", когато сте на път да влезте в банята и да "спрете", когато приключите. Приложението възлага точки въз основа на колко бързо можете да се насапунисате, изплакнете и повторите.

След като натрупате определен брой точки, получавате безплатен достъп за седмица. Очевидно би било доста лесно да се хване тази конкретна промоция, ако ти си човекът, който би направил нещо подобно само за една седмица безплатно пор*но.

Но всъщност има някои доста добри неща, които можете да направите, по-малко време в банята. Според Световната здравна организация "844 милиона души нямат дори достъп до питейна вода" и над 2 милиарда души пият вода, заразена с изпражнения. Само пет минути по-кратък душ може да спести 100 литра чиста, питейна вода.

Това не е първият път, когато порнографският сайт е измислил доста популярна безплатна пор*о промоция, за да отпразнува празника. Само през декември миналата година, Pornhub направи своя безплатен абонамент за целия осем дни на Hanukkah. Естествено, промоцията бе наречена "Осем луди нощи".

2051661

Сега, когато RedTube се подготвя за рекламния влак за ваканции, се чудим какво ще стане по-късно за тренировъчните порно промоции. Нашите залози се отнасят за хранителни теми. Може би неограничено гледане на всичкото пор*о с участието на картофено пюре на Деня на благодарността? Или хот дог пор*о на четвърти юли? Въз основа на това, какви са пор*о-потребителите през последната година, няма да се изненадаме, ако вече има пазар за двете.

В края на краищата, ако можете да си представите определен тип пор*о, шансовете вероятно вече съществуват. Независимо дали решавате да се възползвате от промоцията на RedTube, препоръчваме да платите за пор*о. Ако решите да изтеглите приложението Save the Water, можете да спечелите премиум пор*о на седмица, като същевременно спасявате света. Това наистина е печелившо и благородно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ